spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΝέα Γενιά Hyundai i10

Νέα Γενιά Hyundai i10

Νέα Γενιά Hyundai i10

 

Η νέα γενιά Hyundai i10 είναι εφοδιασμένη με αρκετά νέα σημαντικά στοιχεία, όπως με οθόνη 8’’, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία, με κάμερα οπισθοπορίας που προβάλλει έξυπνες γραμμές κατεύθυνσης που αλλάζουν δυναμικά καθώς στρίβουμε το τιμόνι, με συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην πόλη και με θύρα USB ταχείας φόρτισης κινητού. Το ολοκαίνουριο Hyundai i10 διαθέτει πρωτοποριακή κλάση τεχνολογιών συνδεσιμότητας στην κατηγορία του.

Η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών του νέου Hyundai i10, που είναι η μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία του, προβάλλει εικόνα από την κάμερα οπισθοπορίας. Η κάμερα διαθέτει δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, όπου ο οδηγός τις βλέπει στην οθόνη του οχήματος να κινούνται όπως εκείνος κινεί το τιμόνι, για να προβλέπει σωστά τον ελιγμό παρκαρίσματος.

Hyundai i10_03

Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android. Δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να διαχειρίζεται τις επαφές του, να πλοηγείται με τους κορυφαίους παγκοσμίως χάρτες Google στην οθόνη 8 ιντσών, στην ελληνική γλώσσα και με πραγματική πληροφόρηση κίνησης στο δρόμο καθώς και ενημέρωση για κάμερες ταχύτητας σε όποιες χώρες επιτρέπεται από το νόμο.

Παράλληλα, η USB θύρα ταχείας φόρτισης smartphone, προσφέρει την άνεση όχι μόνο της αδιάκοπης λειτουργίας του κινητού μας, αλλά και την ξεγνοιασιά ότι στο τέλος ενός ταξιδιού, το κινητό θα είναι πλήρως φορτισμένο για την επόμενή μας δραστηριότητα.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO