fbpx

Νέα Αγοράς Auto

#WeAreHereForYou - Renault Passion for Life

Κάνει πράξη τη φιλοσοφία της

Δυναμική η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., καθώς και οι συνεργάτες στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault & Dacia, συνεχίζουν δυναμικά, με «Πάθος για Ζωή», συνέπεια και επαγγελματισμό, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Sales & After Sales, πάντα με προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., έθεσε από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και την διαφύλαξη της υγείας εργαζομένων και επισκεπτών. Με ενημέρωση σε συνεχή βάση από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με τις εξελίξεις για την εξάπλωση του COVID-19 και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

werhere4u_03

Υποδέχονται τους πελάτες στις εκθέσεις και τα συνεργεία, με ειδική μέριμνα τόσο για την ασφαλή παραμονή των επισκεπτών στους χώρους, όσο και για τη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων, με ειδικά πρωτόκολλα σχολαστικού καθαρισμού.

Στις εκθέσεις, οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν όλα τα νέα μας μοντέλα Renault & Dacia όπως π.χ. το κορυφαίο best-seller νέο Renault Clio, το ξεχωριστό SUV Renault Kadjar ή και για τη Dacia, το καθαρόαιμο SUV Duster.

Οι πελάτες μπορούν να δουν από κοντά και να αποκτήσουν τη 2η γενιά του ηγέτη της κατηγορίας B-Crossover που μόλις έφτασε. Το ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο All-new Renault Captur, είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, ακόμα πιο εντυπωσιακό σε εμφάνιση, με 90+ χρωματικούς συνδυασμούς και κορυφαίους κινητήρες Βενζίνης, Diesel και LPG, σε καταπληκτική τιμή και με μοναδικά δώρα, ειδικά για την περίοδο αυτή.

Στα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου, κατόπιν ραντεβού για την αποφυγή του συνωστισμού, οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεχίζουν να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου. Τηρώντας τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, εφαρμόζονται ενισχυμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και προστασίας για την παραλαβή και παράδοση των αυτοκινήτων των πελατών μας, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού, ενώ έχουν τοποθετηθεί ειδικά αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα στους κοινόχρηστους χώρους, όπως οι χώροι αναμονής, τα γραφεία κ.λπ.

werhere4u_04

 

Ειδική μέριμνα έχει προβλεφθεί για τους πελάτες μας των οποίων η εργοστασιακή εγγύηση έληξε κατά την διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων. Οι πελάτες αυτοί παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Εξουσιοδοτημένο μας Συνεργάτη που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

Το αυτοκίνητο ήταν και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης για μας και την οικογένειά μας, ειδικά από εδώ και στο εξής, στην μετά-Κορωνοϊό εποχή.

Οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν να αναζητήσουμε, να επιλέξουμε το μοντέλο που επιθυμούμε και να το διαμορφώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μας μοντέλα και να αναζητήσει τον Εξουσιοδοτημένο μας Συνεργάτη Renault & Dacia που τον εξυπηρετεί για να οδηγήσει το αγαπημένο του μοντέλο, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ειδική μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας.

werhere4u_05

 

Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πελατών μας, αλλά και την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία μας, παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας να επικοινωνούν με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη που τους εξυπηρετεί, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, καθώς και στην 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.

Δείτε το βίντεο

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.