Νέα Αγοράς Auto

wynns logo

Σειρά AIRCO από τη Wynn’s πιο επίκαιρη από ποτέ

Καθώς η εποχή που διανύουμε επιτάσσει την εξασφάλιση της  καθαριότητας του αέρα και στην καμπίνα του αυτοκινήτου μας, η Wynn’s διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που φροντίζουν για μια υγιεινή ατμόσφαιρα,  μέσα στο αυτοκίνητό μας.

Συγκεκριμένα :

Wynn's_03

WYNN'S AIRCO PURE

Το AIRCO PURE είναι ένα ισχυρό καθαριστικό σπρέϋ για το σύστημα κλιματισμού / air-condition (συμπεριλαμβανομένου του εξατμιστή). Καθαρίζει από ρύπους και τις επικαθήσεις σωματιδίων. Εξαλείφει τη σκόνη,  καθώς και τα υπολείμματα  γύρης και νικοτίνης. Αποτρέπει αλλεργικές αντιδράσεις, όπως φτέρνισμα, βήχα  και  ερεθισμό των ματιών. Αδρανοπιεί τις άσχημες μυρωδιές  από το εσωτερικό της καμπίνας των οχημάτων, αφήνοντας ένα ελαφρύ ευχάριστο άρωμα. Λειτουργεί με αυτόματη βαλβίδα.

Wynn's_04

WYNN'S AIRCO CLEAN ULTRASONIC FOR CARS

To Airco-Clean Ultrasonic for cars είναι ένα ισχυρό καθαριστικό υγρό του συστήματος air condition. Εξαλείφει τους ρύπους από το σύστημα  και αφαιρεί τη σκόνη, τις βρώμες και τις ελαιώδεις ουσίες από τον εξατμιστή.  Παράλλληλα, εξαλείφει τις άσχημες μυρωδιές (όπως αυτή της  νικοτίνης) από το air conditiοn και αφήνει μια ευχάριστη δροσερή οσμή στο αυτοκίνητο. Αποτρέπει αλλεργικές αντιδράσεις (φτέρνισμα, βήχα και ερεθισμό στα μάτια ) και είναι κατάλληλο για επιβατικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία.

Wynn's_05

WYNN'S AIRCOMATIC III (συσκευή για το AIRCO CLEAN ULTRASONIC FOR CARS)

Η Aircomatic III είναι μια συσκευή η οποία διασπά (νεφελοποιεί)  τα καθαριστικά προϊόντα Airco-Clean Ultrasonic  του air condition,  σε μικρές σταγόνες, κάτω των 5 micron,  ώστε να επιτευχθεί ένας βαθύς καθαρισμός στο σύστημα AC. Είναι κατάλληλη για τον  καθαρισμό του air condition, χωρίς να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του φίλτρου καμπίνας και παράλληλα   είναι απλή και απόλυτα ασφαλής στην χρήση, χωρίς ανάγκη επίβλεψης κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Η ηλεκτρική  σύνδεση γίνεται πανεύκολα,  μέσω της θυρίδας 12 V του αυτοκινήτου.

Με την βαθιά γνώση, ως απόρροια της πολύχρονης δραστηριοποίησης στον τομέα των πρόσθετων - βελτιωτικών για οχήματα και με την εφαρμογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, η Wynn’s διαθέτει μια  ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών και επαγγελματιών.

Τα προϊόντα της Wynn’s εισάγονται στην Ελλάδα από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 34 89 400.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok