spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΟ τερματοφύλακας της FC Barcelona οδηγεί CUPRA

Ο τερματοφύλακας της FC Barcelona οδηγεί CUPRA

Ο τερματοφύλακας της FC Barcelona οδηγεί CUPRA

H CUPRA προσέθεσε ένα νέο μέλος στους κόλπους της, το Γερμανό ποδοσφαιριστή Marc ter Stegen. Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, ο ter Stegen γίνεται παγκόσμιος πρεσβευτής της CUPRA για να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας διεθνώς.

Τον περασμένο Αύγουστο, η CUPRA έγινε Official Automotive and Mobility Partner της FC Barcelona. Μετά το κλείσιμο του 2019, με σχεδόν 24.700 πωλήσεις και αύξηση 71,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η μάρκα ενισχύει αυτή την συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές.

CUPRA Marc ter Stegen_03

Ο Marc ter Stegen (Mönchengladbach, 1992) έχει μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Ο επαγγελματίας παίκτης έχει κερδίσει 14 τίτλους μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του UEFA Champions League (2015) καθώς και τεσσάρων Ισπανικών Πρωταθλημάτων. Έχει κάνει 24 εμφανίσεις για τη Γερμανική Εθνική Ομάδα.

Και αφού η ουσία της μάρκας CUPRA βασίζεται στο σύγχρονο sportiness, ο ter Stegen είναι ευρέως αποδεκτό ως ο σύγχρονος τερματοφύλακας, με ευκίνητο στυλ, γρήγορα αντανακλαστικά, υψηλή ακρίβεια ποδιών και ισχυρή προσωπικότητα.

Ο Ter Stegen θα παρουσιαστεί ως ο πρεσβευτής της CUPRA στην Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας οικογένειας CUPRA Leon, στα πλαίσια των εγκαινίων του CUPRA Garage στις 20 Φεβρουαρίου, γεγονός που σηματοδοτεί και τη δεύτερη επέτειο της μάρκας.

CUPRA Marc ter Stegen_04

Η CUPRA παρατάσσει μια ελίτ ομάδα πρωταθλητών που μοιράζονται τις αξίες της μάρκας του πάθους, της αποφασιστικότητας και των υψηλών επιδόσεων. Πέρυσι, η CUPRA υπέγραψε με τον πολλαπλά βραβευμένο οδηγό αγώνων Mattias Ekström, ως πρεσβευτή ηλεκτρικής στρατηγικής αγώνων CUPRA καθώς και άλλες προσωπικότητες όπως ο Ολυμπιονίκης Saúl Craviotto ή η οδηγός αγώνων Mikaela Kottulinsky. Η μάρκα είναι επίσης παρούσα στο δημοφιλές άθλημα padel με τέσσερις από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

CUPRA Marc ter Stegen_05

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, ο Marc ter Stegen θα οδηγεί ένα από τα 1.999 CUPRA Ateca Limited Edition που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019. Με αυτό το μοντέλο, η μάρκα δίνει αυξημένα επίπεδα ποιότητας στο υψηλής απόδοσης SUV. Το CUPRA Ateca Limited Edition συνδυάζει τον προηγμένο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα TSI 2-λίτρων, άμεσου ψεκασμού, με εξαιρετική απόδοση 300PS και ροπή 400Nm, με σύστημα μετάδοσης DSG επτά ταχυτήτων, σύστημα 4Drive, σύστημα εξάτμισης Akrapovic και προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης για να δημιουργηθεί ένα όχημα σαν κανένα άλλο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO