spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς

Το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς

Το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς

Μια μεγάλη διάκριση για το  Nissan Versa, από την Διαμερικανική Ομοσπονδία Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου, στη Λατινική Αμερική. Το ολοκαίνουριο  Nissan Versa βραβεύθηκε από τη Διαμερικανική Ομοσπονδία Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου (FIPA) στη Λατινική Αμερική, ως το  “Καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς”.

Nissan VERSA_03

Η FIPA απαρτίζεται από δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου,  σε 21 χώρες της Αμερικής και της Καραϊβικής. Τα μέλη της επαίνεσαν το Versa για τον τεχνολογικό του εξοπλισμό, τα συστήματα ασφαλείας και τον καινοτόμο σχεδιασμό του.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη διάκριση από τη  FIPA για το Nissan Versa , ενός φανταστικού οχήματος για την κατηγορία του» δήλωσε ο José Román, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Mexico. «Συνεχίζουμε να επιδεικνύουμε την ικανότητα της Nissan στην προσφορά ποιοτικών οχημάτων, με υψηλή προστιθέμενη αξία».

Nissan VERSA_04

Με μια πλήρως ανανεωμένη, πιο εκφραστική σχεδίαση και μοναδικές τεχνολογίες στον τομέα του, το  νέας γενιάς  Nissan Versa διατίθεται σε 19 αγορές στη Λατινική Αμερική: Αρούμπα, Μπαχάμες, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κουρασάο, Ισημερινός, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Αϊτή, Ονδούρα, Νικαράγουα, Παναμά, Παραγουάη, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Άγιος Μαρτίνος  και Ουρουγουάη.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO