spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΜια 24χρονη ιστορία  συμβίωσης με Nissan Navara

Μια 24χρονη ιστορία  συμβίωσης με Nissan Navara

Μια 24χρονη ιστορία  συμβίωσης με Nissan Navara

Πώς μια παρορμητική αγορά  κατάφερε να συντροφεύει έναν άνθρωπο, στο ταξίδι της ζωής του.

Richard Hoar_03

Για πολλούς ανθρώπους, ένα αυτοκίνητο είναι απλώς μέσο μεταφοράς. Για άλλους, είναι ένας τρόπος έκφρασης του στυλ και του τρόπου ζωής τους. Για τον Richard Hoar, έναν 78χρονο φωτογράφο της άγριας φύσης , είναι το σπίτι του. Για πολλές δεκαετίες, το δικό του  Nissan Navara, τον συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής του.

Richard Hoar_04

Αυτή η 24χρονη ιστορία  “συμβίωσης” του Richard με το  Nissan Navara μετρά 520.000 χιλιόμετρα – και συνεχίζει! Είναι μια ιστορία αγάπης και φροντίδας σε ένα αυτοκίνητο, που απεικονίζει την πλούσια παράδοση της Nissan, στην παραγωγή αξιόπιστων αυτοκινήτων, που αντέχουν στον χρόνο.

Richard Hoar_05

Το Nissan Navara του Richard, είχε ήδη 54.000 χιλιόμετρα όταν το αγόρασε το 1996, ως μεταχειρισμένο. Ωστόσο, το καινούργιο αυτοκίνητο δεν ήταν το ζητούμενο για τον Richard. “Έψαχνα για ένα αυτοκίνητο που θα ήταν ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην προσπάθειά μου να απαθανατίσω τέλειες εικόνες της άγριας φύσης. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι ευπροσάρμοστο και δεν θα με προδώσει  στη μέση του πουθενά”, δήλωσε ο Richard.

Richard Hoar_06

Στο μόνο που αρκέστηκε ήταν μια γρήγορη ματιά κάτω από το καπό και μια μικρή δοκιμή, για να αποφασίσει να το αγοράσει. Από τότε, μαζί με το αυτοκίνητό του ταξίδεψαν σε όλη την Αυστραλία. Μιλώντας για το αγαπημένο του Nissan Navara, ο Richard λέει: «Κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί μου  λέει,” γεια σου, ΞΕΚΙΝΑΜΕ!”»

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO