Νέα Αγοράς Auto

Αυτό είναι το 4x4 Of The Year

Διάσημο για τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του

Άλλη μια σπουδαία εκτός δρόμου διάκριση. Το διάσημο για τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του, Jeep Wrangler, αναγνωρίστηκε για ακόμα μία φορά στα πλαίσια των βραβείων "4x4 Of The Year" του βρετανικού εντύπου 4x4 Magazine ως το απόλυτο όχημα της κατηγορίας. Οι κριτές υπέβαλαν το αμερικανικό μοντέλο, καθώς και μοντέλα του ανταγωνισμού σε σειρά ακραίων δοκιμασιών, όπου το Wrangler δεν δυσκολεύτηκε να αποδείξει την ανωτερότητα του.

Jeep-Wrangler_03

Πέρα από το στιβαρό πλαίσιο, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, το Jeep Wrangler διαθέτει στο «οπλοστάσιο» του μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να κινείται με ασφάλεια στα πλέον δύσβατα εδάφη. Ανάλογα με την έκδοση διαθέσιμα είναι δύο συστήματα τετρακίνησης με κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού, διαφορικά με ηλεκτρική εμπλοκή, εμπρός αντιστρεπτική ράβδος με ηλεκτρονική απενεργοποίηση, κ.α. Το σύνολο συμπληρώνουν οι κινητήρες βενζίνης των 2.0 λίτρων (272hp) και diesel των 2.2 λίτρων (200hp) που χάρη στην υψηλή ροπή και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων συμβάλουν στις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου, του οποίου όλες οι εκδόσεις έχουν την πιστοποίηση Trail Rated.

Jeep-Wrangler_04

Τέλος τα αφαιρούμενα τμήματα του αμαξώματος και της οροφής του Wrangler, αλλά και το αναδιπλούμενο εμπρός παρμπρίζ επιτρέπουν στον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν άμεση επαφή με το περιβάλλον.   

Κάθε χρόνιο οι ειδικοί του 4x4 Magazine, ενός εκ' των πλέων αναγνωρισμένων εντύπων για τετρακίνητα οχήματα στον κόσμο, δοκιμάζουν εντός και εκτός δρόμου τα οχήματα πριν απονείμουν τα βραβεία που αποτελούν μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την κατηγορία των off-road οχημάτων.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.