spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤώρα service κάθε 24 μήνες

Τώρα service κάθε 24 μήνες

VW Golf service

Με το λανσάρισμα του νέου Golf η Volkswagen παρουσιάζει ένα νέο, πραγματικά επαναστατικό πλάνο συντήρησης. Ο καθιερωμένος προγραμματισμένος έλεγχος και service του αυτοκινήτου, αρχίζοντας από το νέο Golf, θα γίνεται πλέον κάθε 24 μήνες, αντί για τους 12 που ισχύει σήμερα.

Ο διπλασιασμός της χρονικής απόστασης ανάμεσα στους προγραμματισμένους ελέγχους και service είναι εφικτός χάρη στην πολύ υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων της Volkswagen. Το νέο πλάνο συντήρησης παρουσιάζεται με το λανσάρισμα του νέου Golf και σταδιακά, μέσα στο 2020, θα υιοθετηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της Volkswagen.

VW Golf_03

Με το λανσάρισμα του νέου Golf, η Volkswagen εισάγει ένα πραγματικά εντυπωσιακό concept, που δείχνει και την αυτοπεποίθηση της μάρκας για την πολύ υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων που κατασκευάζει. Με αρχή το νέο Golf, η Volkswagen διπλασιάζει το διάστημα ανάμεσα στους απαιτούμενους προγραμματισμένους ελέγχους και service του αυτοκινήτου. Πλέον, το αυτοκίνητο θα ελέγχεται και θα γίνεται το απαραίτητο service κάθε 24 μήνες, αντί για τους καθιερωμένους 12, που ισχύει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, αρχίζοντας από το νέο Golf, σταδιακά, μέσα στο 2020, αυτό θα ισχύσει για όλα τα μοντέλα της Volkswagen.

VW Golf_04

Όπως δήλωσε ο κ. Achim Schaible, Επικεφαλής After Sales και Δικτύου της Volkswagen, «η υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων μας, μας επιτρέπει να διπλασιάσουμε στους 24 μήνες το διάστημα ανάμεσα στους προγραμματισμένους ελέγχους και service. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες μας θα χρειάζεται να επισκέπτονται τα σημεία service λιγότερο συχνά. Παράλληλα, θα παρουσιάσουμε ένα νέο, προγραμματισμένο τύπο ελέγχου που θα αντικαταστήσει το προηγούμενου τύπου service. Με τον τρόπο αυτό, καθιερώνουμε ένα απλούστερο πρόγραμμα συντήρησης, πιο διάφανο και κατανοητό για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

Μέσα στο 2020, το νέο πλάνο θα υιοθετηθεί και από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, είτε αυτό αφορά ολοκαίνουργια ή facelift μοντέλα είτε απλά έναρξη νέου κύκλου παραγωγής μοντέλου που είναι ήδη στην κυκλοφορία. Ένα ξεχωριστό πλάνο συντήρησης, θα παρουσιαστεί για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της γκάμας ID. το οποίο θα ανακοινωθεί παράλληλα με το λανσάρισμα των μοντέλων.

VW Golf_05

Το νέο πλάνο συντήρησης με το διπλασιασμένο χρονικό διάστημα θα εφαρμοστεί στην Ευρώπη, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και τη Νέα Ζηλανδία. Στις υπόλοιπες χώρες, οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες, όπως έντονη σκόνη ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επηρεάζουν τη λειτουργία των αυτοκινήτων, επιβάλλουν να διατηρηθεί το διάστημα ανάμεσα στους προγραμματισμένους ελέγχους και service στους 12 μήνες. Τα χιλιομετρικά όρια, θα συνεχίσουν να ισχύουν.

VW Golf_06

Ο νέος προγραμματισμένος έλεγχος κάθε 24 μήνες αντικαθιστά το προηγούμενο «μικρό» και «μεγάλο» service. Επίσης, σε συνδυασμό με το διπλάσιο χρονικό διάστημα, το σύνολο των ενεργειών συντήρησης αποκτά πιο τυποποιημένο χαρακτήρα, με αποτέλεσμα πιο συνεπή και διάφανη κοστολόγηση, κάτι που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την ικανοποίηση των πελατών. 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO