Νέα Αγοράς Auto

Δωρεάν υαλοκαθαριστήρες με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ 

Η καλή ορατότητα κατά την οδήγηση αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα, ιδιαίτερα αυτή την εποχή όπου οι βροχές βρίσκονται μπροστά μας. Αν και πρόκειται για ένα όχι ακριβό παρελκόμενο του αυτοκινήτου μας, εν τούτοις αφήνουμε οι καυτές ακτίνες του ηλίου να το ξηραίνουν με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να καθαρίζει σωστά τις γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου μας.

Auteco_03

Τώρα η auteco, πιστή στην φιλοσοφία της «auteco νοιάζομαι», δείχνει για ακόμα μια φορά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα ,προσφέροντας ένα σημαντικό δώρο μεγάλης αξίας.

Από σήμερα 4/11 /2019 με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ , η auteco θα προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα σετ υαλοκαθαριστήρες BOSCH τελευταίας τεχνολογίας, ένα δώρο που υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της εταιρείας για την σωστή οδηγική συμπεριφορά και οδική ασφάλεια στην Ελλάδα.

Auteco_04

Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής είναι αφενός η ευαισθητοποίηση των οδηγών στην τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου η συνειδητοποίηση, ότι ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος δεν είναι πλέον μια τυπική και επιβαλλόμενη υποχρέωση, αλλά μια ηθική υποχρέωση των οδηγών προς τον εαυτό τους και τους λοιπούς οδηγούς και αποτελεί καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια όλων.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok