Νέα Αγοράς Auto

Καινοτομίες για το περιβάλλον

Αναγνωρίζοντας την βαρύτητα της περιβαλλοντικής συνείδησης και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, η Suzuki έχει στρέψει τη φιλοσοφία και την στρατηγική εξέλιξής της, προκειμένου να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Το 2015, παρουσίασε στην Ευρώπη το πρώτο της υβριδικό αυτοκίνητο ενώ  πριν ακόμα κι από την συνθήκη του Παρισιού για την Κλιματική αλλαγή (Μάρτιος 2016) έθεσε σε ισχύ το «Περιβαλλοντολογικό Πλάνο Suzuki 2015» στο οποίο καταγράφονται όλες οι δραστηριότητες της με οικολογικό χαρακτήρα.

Η οικολογική δραστηριότητα της Suzuki που υπαγορεύεται από την περιβαλλοντολογική ευαισθησία της, αποτυπώνεται στις τεχνολογίες και στις δράσεις που πραγματοποιεί με σκοπό να μειώσει περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμά της στον πλανήτη.

Τα σημαντικότερα στοιχεία της μάρκας είναι οι καινοτομίες που την χαρακτηρίζουν, η ποιότητα και η ιδιαίτερη ταυτότητά τους.

suzuki-green_03

Το Περιβαλλοντολογικό Πλάνο Suzuki έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε όλες τις εταιρικές δομές της, δίνοντας ιδιαίτερη βάση σε κομβικούς τομείς όπως:

  1. Μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη – Διατήρηση βιώσιμου περιβάλλοντος

Μέσω της κατασκευής οχημάτων με κορυφαία, στην κατηγορία τους, υβριδική τεχνολογία που εξασφαλίζει απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μειώνει τις εκπομπές ρύπων CO2, αλλά και εξοικονομεί ενέργεια στην παραγωγή και κάθε μορφή εργασίας της.

  1. Δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο των 3R Reduce-Reuse-Recycle (Μείωση - Επαναχρησιμοποίηση – Ανακύκλωση)

Ελαχιστοποιώντας τα απορρίμματα της παραγωγικής διαδικασίας χάρη στη μείωση δαπάνης των πόρων και συνεχώς συμβάλλοντας στις προσπάθειες ανακύκλωσης, όπως επιτάσσεται στις σύγχρονες κοινωνίες.

Η Suzuki φροντίζει να είναι απόλυτα συμβατή με όλες τις περιβαλλοντολογικές νομοθεσίες και κανονισμούς, κάνοντας παράλληλα το επιπλέον βήμα και θέτοντας η ίδια ακόμα υψηλότερους στόχους. Μέσω των αυτοκινήτων που διαθέτει επιδιώκει να πετύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ποιότητας και μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok