Νέα Αγοράς Auto

Βιώνοντας το όραμα  για την  κινητικότητα

Το Nissan Pavilion θα είναι ένας νέος προορισμός, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την εμπειρία από τωρινά και μελλοντικά  οχήματα, τεχνολογία και πολλά άλλα. Και η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να εγκαινιάσει  ένα διαδραστικό χώρο κοντά στο παγκόσμιο αρχηγείο της, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τα προϊόντα, την τεχνολογία και το όραμα της εταιρείας, αναφορικά με το μέλλον της κινητικότητας.

Nissan Pavillion_03

Το Nissan Pavilion, που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του  στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού, στην Yokohama της Ιαπωνίας, θα είναι ένας ολοκαίνουριος προορισμός που θα απευθύνεται όχι μόνο στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες της Ιαπωνίας. Εκτός από την προβολή των καινοτομιών, των προϊόντων, των τεχνολογιών και της ιστορίας της Nissan, το Nissan Pavilion θα φιλοξενήσει και παγκόσμιες ανακοινώσεις για νέα οχήματα.

Δείτε το βίντεο του Nissan Pavilion

"Με τα μάτια του κόσμου να  είναι στραμμένα στην Ιαπωνία το προσεχές καλοκαίρι, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουμε το όραμα της εταιρείας μας", δήλωσε ο Asako Hoshino, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan. "Το Nissan Pavilion  πώς η προσήλωση της  Nissan  στην τεχνολογία και την καινοτομία ενεργοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό  της για να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο.”

Το Nissan Pavilion είναι μέρος της  σχέσης της Nissan με την πόλη της Yokohama , θέτοντας τα θεμέλια για την από κοινού ανάπτυξη της πόλης του μέλλοντος.

Nissan Pavillion_04

Ο χώρος των 10.000 τετραγωνικών μέτρων θα διαθέτει μια ποικιλία προηγμένων τεχνολογιών της Nissan. Αυτές περιλαμβάνουν το σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT, τις εμπειρίες συνδεδεμένου αυτοκινήτου με το Invisible-to-Visible (I2V) και τις λύσεις Nissan Energy που επιτρέπουν στους  κατόχους  EV και την κοινωνία να εκμεταλλευτούν καλύτερα την ηλεκτρική ενέργεια.  Όλα αυτά, θα αποδείξουν στους επισκέπτες τα πλεονεκτήματα του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της  εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και συνδέονται με την κοινωνία.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok