Νέα Αγοράς Auto

Πρόγραμμα SKODA ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση

Μια σημαντική προωθητική κίνηση έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αγορά. Η SKODA παρουσιάζει το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» το οποίο προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την απόκτηση ενός καινούργιου, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας μοντέλου της μάρκας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα μοντέλα FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ και KODIAQ με το όφελος να ξεκινά από 1.000 € και να φτάνει έως και 5.000 €, ανάλογα με το μοντέλο. Το πρόγραμμα αυτό  ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Skoda one_03

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό νέο πρόγραμμα. Με το SKODA ONE, η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της SKODA, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.  Μέσα από το πρόγραμμα παρέχεται σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 €, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.

Στο «SKODA ONE - KAΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» συμμετέχουν τα περισσότερα από τα μοντέλα της SKODA, προσφέροντας σημαντικό όφελος ως ακολούθως :

FABIA petrol                       :   όφελος 1.000 €

SCALA petrol                      :   όφελος 1.500 €

OCTAVIA Diesel/CNG       :   όφελος 2.000 €

KAROQ petrol                     :   όφελος 3.500 €

KODIAQ petrol                    :   όφελος 5.000 €

Το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Skoda one_04

Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της KOSMOCAR-SKODA ή στον ιστότοπο  www.skoda.gr/company/kathari-autokinisi

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok