spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣBest Dog-Friendly Car of the Year

Best Dog-Friendly Car of the Year

Το Nissan Xtrail διακρίθηκε στην κατηγορία Best Dog-Friendly Car of the Year, στα Βραβεία Αυτοκίνητου της εφημερίδας Sunday Times, στη Μεγάλη Βρετανία.

XTRAIL Dog Friendly_03

Το SUV της Nissan βαθμολογήθηκε από την κριτική επιτροπή του θεσμού,  για την  ικανότητά του στην φιλοξενία του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, καθιστώντας το ως την ιδανική επιλογή. Με έως επτά καθίσματα και 565 λίτρα χώρου αποσκευών, υπάρχει άπλετος χώρος για το αναπαυτικό ταξίδι ενός σκύλου.

Τα Sunday Times Motor Awards, λαμβάνουν υπόψη εκτός από την  χωρητικότητα του χώρου αποσκευών  και την ευκολία πρόσβασης  που αυτός παρέχει σε ένα σκύλο. Με βάση τα συγκεκριμένα κριτήρια, η κριτική επιτροπή συγκρότησε την λίστα των πέντε φιναλίστ και ο νικητής αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού.

XTRAIL Dog Friendly_04

Σύμφωνα με τους κριτές, το X-Trail είναι κορυφαίο όχημα για σκύλους, δηλώνοντας ότι  “Το X-Trail είναι ένα άνετο και αξιαγάπητο όχημα,  όπως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου,  συν του ότι  είναι πιο προσιτό από το Land Rover Discovery.  Ο χώρος αποσκευών είναι γενναιόδωρος σε χωρητικότητα και η Nissan προσφέρει πρόσθετα αξεσουάρ, όπως μια αδιάβροχη επένδυση και το Paw Pack,  μια ράμπα που διευκολύνει την πρόσβαση του  τετράποδου φίλου μας.”

XTRAIL Dog Friendly_05

Το X-Trail επωφελείται από το Nissan Intelligent Mobility και την επιλογή της τετρακίνησης, προσφέροντας στον οδηγό του την απαραίτητη ξεγνοιασιά όταν μεταφέρει τον αγαπημένο του σκύλο. Με έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Intelligent Ride Control που βοηθά  στην εξομάλυνση  της κύλισης σε ανώμαλες επιφάνειες του οδοστρώματος, καθώς και με το Around View Monitor που προσφέρει πανοραμική θέαση γύρω από το όχημα, το Nissan Χ-Xtrail αποτελεί  το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο, για εξορμήσεις και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO