spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΜια σπουδαία επιχειρηματική πρωτοβουλία

Μια σπουδαία επιχειρηματική πρωτοβουλία

Μια σπουδαία και εξαιρετικά κοινωνική πρωτοβουλία από την Κουματζιάς Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη. Στις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που περνά η κοινωνία μας, οι προβληματισμοί είναι πολλοί. Και κάποιοι αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν λίγο περισσότερο. Και αυτό το “λίγο” κάνει τη διαφορά.

Koumatzias_02

«Πώς θα επιβιώσει ένας πρόσφυγας εάν δεν τον εκπαιδεύσεις και δεν τον βοηθήσεις να βρει το δρόμο του;  Αναγκαστικά θα κλέψει! Πλησίασα τα παιδιά των μεταναστών και των προσφύγων γιατί τους εξήγησα την ιστορία των παππούδων και των πατέρων μας… Ξέρουμε τι σημαίνει προσφυγιά, ρατσισμός και θάνατος. Εάν ο καθένας έκανε κάτι στη γειτονιά του, δεν θα είχαμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα με τους ξένους που δεν μπορούν να φύγουν από τη χώρα και αναγκαστικά περιθωριοποιούνται.  Οπότε ή κλειδωνόμαστε στα σπίτια μας ή τους βοηθάμε να σταθούν στα πόδια τους»

Koumatzias_03

 Αυτά τα λόγια αποτέλεσαν για εμάς την αφορμή να θεωρήσουμε απαραίτητο να σταθούμε δίπλα στην Κιβωτό του Κόσμου. Στηρίζουμε 600 παιδιά και διατηρούμε ζωντανό το χαμόγελό τους και την ελπίδα για ένα ακόμα πιο όμορφο μέλλον.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» αποτελεί φάρο ελπίδας στη σύγχρονη κοινωνία και οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί της προσπάθειας αυτής.

Koumatzias_04

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο. Ακολούθησε τις σελίδες της Κουμαντζιάς Α.Ε. στο instagram και αυτομάτως χαρίζουμε 0,04€ για κάθε σελίδα που ακολουθείς.

Jeep koumantzias  https://bit.ly/2Mxqn14

Alfa Romeo koumantzias  https://bit.ly/2o7hy2O

Fiat koumantzias  https://bit.ly/2KNxwbh

Mercedes koumantzias  https://bit.ly/2o4mmpQ

Jaguar koumantzias  https://bit.ly/2o1xMut

Land Rover koumantzias  https://bit.ly/30XzU4y

koumatzias_05

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Ακολουθείστε και δείξτε ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.  Η «Κιβωτός του Κόσμου» χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και η  Κουμαντζιάς Α.Ε. στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO