spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣAuteco KTEO Delivery

Auteco KTEO Delivery

Και ΚΤΕΟ delivery!!!

Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, όπου οι σωστά παρεχόμενες και ταχύτατες υπηρεσίες έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη αξία. Και κάποιοι το σκέφτηκαν ακόμη και για το ΚΤΕΟ. Μια διαδικασία που τις περισσότερες φορές την ξεχνάμε, αφού καλούμαστε να περάσουμε ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό μας μια φορά στα δύο χρόνια.

auteco_03

Η Auteco, η ιδιωτική εταιρεία ΚΤΕΟ, ξεκίνησε μια πρωτοποριακή νέα υπηρεσία, η οποία πραγματικά μας γλυτώνει από περιττό κόπο. Τώρα μπορούμε να έχουμε το ΚΤΕΟ στο …πιάτο μας!

Επειδή τα ΚΤΕΟ Auteco είναι κάτι πολύ περισσότερο, τώρα έχουμε λόγο να απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας, όπως εμείς επιθυμούμε. Ο ορισμός του ΚΤΕΟ DELIVERY είναι πλέον γεγονός!

Αν έφθασε η ώρα να περάσουμε ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό μας και ο χρόνος μας είναι εξαιρετικά περιορισμένος, είτε επειδή χαλαρώνουμε, απολαμβάνουμε την οικογένεια ή είχαμε μια πολύ γεμάτη και δύσκολη μέρα στη δουλειά μας, τότε μπορούμε να ξεχάσουμε την ταλαιπωρία ή τον χαμένο χρόνο.

auteco_04

Αναλαμβάνει η Auteco απλά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Κατά την παραλαβή του οχήματος από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, καταγράφεται με βίντεο το όχημα εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά για τυχόν φθορές από χτυπήματα ή γρατζουνιές.

Ασφαλίζεται το όχημα με κάλυψη αστικής ευθύνης και επαγγελματικής ευθύνης ατυχήματος από υπαιτιότητα της Auteco.

Και καταγράφεται η ένδειξη του χιλιομετρητή.

Απλές διαδικασίες και σίγουρα πράγματα.

Να μια σπουδαία νέα υπηρεσία στη χώρα μας με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη.

auteco_05

Και όσοι ενδιαφέρονται για τη νέα αυτή υπηρεσία δεν έχουν να καλέσουν στο 10 20 30 για ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Στο διαδίκτυο μάλιστα είναι διαθέσιμο και σχετικό app της Auteco.

Όσο για τα σημεία τεχνικού ελέγχου, αυτά βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών 107 στην Αθήνα, στη Λεοφώρο Κηφισού 88 στον Πειραιά και στην οδό Αγ. Αναστασίας 13, δίπλα στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα ραντεβού, καθ΄ όλο το 24ωρο προγραμματίζονται στο τηλ. 10 20 30.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO