Νέα Αγοράς Auto

Η Kia η πιο αξιόπιστη στα μη πολυτελή αυτοκίνητα

 

Οι έρευνες αγοράς πάντα παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη κι εντυπωσιακή εικόνα. Τώρα, οι κάτοχοι Kia ανέφεραν τα λιγότερα θέματα ποιότητας κατά τις πρώτες 90 ημέρες ιδιοκτησίας μεταξύ όλων των κατόχων μη πολυτελών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Kia_ 03

Τα επίπεδα προβλημάτων που αναφέρθηκαν από την Kia βελτιώθηκαν κατά δύο σημεία σε σχέση με πέρυσι και εξασφάλισαν την κορυφαία θέση μεταξύ των μη  πολυτελών αυτοκινητοβιομηχανιών και τη δεύτερη συνολικά. Τέσσερα μοντέλα της Kia συμπεριλαμβάνονται στα κορυφαία δέκα της βιομηχανίας - τα πιο πολλά από οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Τα Rio, Forte, Sportage και Sedona είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους.

Kia_ 04

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και πάλι η Kia χαρακτηρίστηκε ως η νούμερο ένα σε αξιοπιστία  μάρκα αυτοκινήτων από την JD Power  της U.S. Initial Quality Study (IQS- Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) του 2019, με καταγεγραμμένα 70 προβλήματα ανά 100 οχήματα, επίδοση βελτιωμένη κατά δύο μονάδες σε σχέση με τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς. Η συνεχιζόμενη επιτυχία της Kia στην IQS προέκυψε και από την παρουσία τεσσάρων μοντέλων της, των Rio, Forte, Sportage και Soul που είναι τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, μεταξύ των 10 κορυφαίων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Kia_ 05

«Η κατάταξή μας στην κορυφή της J.D. Power’s U.S. Initial Quality Study (Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) μεταξύ όλων των μαζικών κατασκευαστών είναι πολύ μεγάλη τιμή, αλλά η παρουσία σε αυτήν την ηγετική θέση για πέντε συνεχή χρόνια επιβεβαιώνει κατηγορηματικά τη δέσμευση της Kia για ποιότητα και εμπειρία ιδιοκτησίας», δήλωσε ο Michael Cole, chief operating officer και EVP της  Kia Motors America. «Με νικητές τεσσάρων κατηγοριών - και τρία επιπλέον μοντέλα που κατατάσσονται μεταξύ των τριών πρώτων στις κατηγορίες τους - η φιλοσοφία «Give It Everything» της Kia απέδωσε ξεκάθαρα αποτελέσματα με μια σειρά μοντέλων παγκόσμιας κλάσης».

Kia_ 06

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε τις απαντήσεις από 76.256 ερωτηθέντες αναφορικά με 257 μοντέλα σε 26 διαφορετικές κατηγορίες. Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την εμπειρία οδήγησης, τις αποδόσεις κινητήρα και μετάδοσης και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ποιότητας που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok