spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΚαι τώρα Renault CLIO, από 10.990€

Και τώρα Renault CLIO, από 10.990€

Η Renault μάλλον ξεπουλάει! Και ίσως να είναι τώρα η έξυπνη αγορά αυτοκινήτου, επιλέγοντας το Renault CLIO, το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της κατηγορίας του στην  Ευρώπη, στην καλύτερη στιγμή του. Πιο ώριμο και πλήρες από ποτέ, το best seller supermini, χαρίζει πρόσβαση σε έναν κόσμο άνεσης και τεχνολογίας, με τις πιο δελεαστικές προσφορές που έγιναν ποτέ, από 10.990€.

To Renault CLIO, με 29 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας, κατέχοντας επί σειρά ετών το θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Πρόκειται για το πιο εμβληματικό μοντέλο της Renault, που άλλαξε τα δεδομένα της αυτοκίνησης με τη ριζοσπαστική του σχεδίαση, τις εξελιγμένες τεχνολογίες του και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του.

Renault CLIO_ 03

Η εμφάνιση του Renault CLIO, κομψή και δυναμική, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά του πλεονεκτήματα. Οι πληθωρικές διαστάσεις του, του χαρίζουν επιβλητικότητα αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ εξασφαλίζουν μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές στο εσωτερικό του. Η έξυπνα ρυθμισμένη ανάρτηση αλλά και το στιβαρό του πλαίσιο, προάγουν την άνετη αλλά παράλληλα σπορτίφ οδική του συμπεριφορά, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του και όχι μόνο, την ώρα που το κορυφαίο σε αίσθηση τιμόνι και τα αποτελεσματικά φρένα κάνουν την εμπειρία οδήγησης απολαυστική.

Απόλυτα συντονισμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας, αλλά και άνεσης, με σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (R-Link 2 Evo), αλλά και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς (Easy Park Assist).

Renault CLIO_ 04

Το σύνολο ολοκληρώνουν οι κορυφαίοι turbo κινητήρες βενζίνης (0.9 TCe) και diesel (1.5 dCi) 75 και 90 ίππων. Ο turbo κινητήρας βενζίνης 0.9 TCe είναι εφοδιασμένος με μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που έχουν προκύψει από την επιτυχημένη εμπλοκή της Renault με τη Formula 1, προσφέροντάς του δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, αλλά και οικονομία στην καθημερινή χρήση. Ο 1.5 dCi, ένας από τους πιο εμβληματικούς σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου, ξεχωρίζει για την κορυφαία ροπή που προσφέρει (έως 220 Nm), είναι ιδανικός για την κίνηση στον ανοιχτό δρόμο, ενώ συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Η κορυφαία έκδοση Dynamic είναι αυτή που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική αρτιότητα του γαλλικού best seller. O πλούσιος εξοπλισμός της έκδοσης Dynamic περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

Renault CLIO_ 05

Έτσι, στην έκδοση 0.9 TCe των 75 ίππων, το όφελος φτάνει τα 1.380€, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 12.980€, καθιστώντας την επιλογή ενός Renault CLIO με κινητήρα βενζίνης ιδιαίτερα δελεαστική. Για τους λάτρεις του diesel, το όφελος φτάνει τα 2.000 ευρώ όταν πρόκειται για την ιδιαίτερα δημοφιλή, κορυφαία έκδοση diesel του Renault CLIO, 1.5 dCi 90hp Dynamic, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 15.010€.

Συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση (εκτός της έκδοσης 0.9 TCe 75hp Authentic), το Renault CLIO αναδεικνύεται στην πιο ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση της κατηγορίας του. 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO