spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Hyundai στην Τσεχία σπάει τα ρεκόρ

Η Hyundai στην Τσεχία σπάει τα ρεκόρ

Η Hyundai έχει θέσει υψηλούς στόχους και φαίνεται να τους πετυχαίνει. Πέρα από τη μάχη των πωλήσεων, τώρα γιορτάζει την παραγωγή 3.000.000 οχημάτων στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τσεχία από την έναρξη λειτουργίας της το 2008. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με παραγωγική δυναμική 1.500 αυτοκίνητων Hyundai σε καθημερινή βάση.

Hyundai-Nošovice_ 03

Στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Manufacturing Czech στο Nošovice της Τσεχίας, τον Μάιο, παρήγαγε το αυτοκίνητο με αύξοντα αριθμό 3.000.000. Το αυτοκίνητο ορόσημο ήταν ένα δημοφιλές μοντέλο υψηλών επιδόσεων i30 N και προορίζεται για πελάτη της εταιρείας στη Γερμανία.

Η επιτυχία του εργοστασίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους υπαλλήλους του και για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος, διοργάνωσε ειδική τελετή. Με επίτιμους προσκεκλημένους τον κυβερνήτη της περιοχής, δημάρχους των γύρω πόλεων και δήμων, αντιπροσώπους, προμηθευτές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή για το πολύ σημαντικό αυτό επίτευγμα της εταιρείας.

Hyundai-Nošovice_ 04

Εκτός από το i30 N, παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30 καθώς και το νέο Tucson, το οποίο διαθέτει έναν πρωτοποριακό 48 Volt υβριδικό κινητήρα. Η παραγωγή αυτών των μοντέλων υπογραμμίζει τη σημασία της HMMC για την εταιρεία, καθώς προσαρμόζει την προϊοντική της στρατηγική ώστε να αναδεικνύει τη μελλοντική κινητικότητα.

Η Hyundai Motor Manufacturing Τσεχίας ιδρύθηκε το 2008 και απασχολεί 3.300 άτομα. Είναι η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με 500 ρομπότ υψηλής τεχνολογίας που σε συνεργασία με τους υπαλλήλους παράγουν 1.500 αυτοκίνητα Hyundai κάθε μέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες και τα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Hyundai-Nošovice_ 05

Η έναρξη παραγωγής πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2008 με την λειτουργία μιας γραμμής παραγωγής καθώς η δεύτερη γραμμή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 και η τρίτη το Σεπτέμβριο του 2011, όπου επετεύχθη τότε η προγραμματισμένη παραγωγική δυναμική των 300.000 αυτοκινήτων ετησίως.

Hyundai-Nošovice_ 06

Από το 2011, περισσότερα από 1.508.000 C-segment SUVs έχουν παραχθεί. Το 2018, η παραγωγή ξεπέρασε τα 340.000 αυτοκίνητα τα οποία πουλήθηκαν σε 69 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι είναι η μόνη μονάδα παραγωγής της Hyundai στην Ευρώπη, η πλειοψηφία της παραγωγής της διατίθεται στις ευρωπαϊκές χώρες αλλά εξίσου σημαντικές ποσότητες πουλήθηκαν σε χώρες όπως το Μεξικό, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Αυστραλία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO