spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣSpring Check Up 2019

Spring Check Up 2019

Τώρα δωρεάν τεχνικός έλεγχος για ασφαλείς μετακινήσεις από την FCA με το πρόγραμμα Greece Spring Check Up 2019. Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος αφορά τις μάρκες Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional.

Η σωστή διάγνωση και ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις ασφαλείς μετακινήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, για ακόμα μία χρονιά, η Fiat Chrysler Automobiles, μέσω της Mopar,επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up 2019.

Fiat service_ 03

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει ο έλεγχος, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Μετά από μία δύσκολη χειμερινή περίοδο, όπου οι καιρικές συνθήκες δοκίμασαν τα επιμέρους συστήματα, το Spring Check Up 2019, δίνει την ευκαιρία κάθε οδηγός να ενημερωθεί υπεύθυνα για την κατάσταση του οχήματος του, κερδίζοντας σε κόστος και πάνω απ’ όλα σε ασφάλεια.

Fiat service_ 04

Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2019, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και ισχύ έως τις 15 Ιουνίου 2019, καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού προετοιμάζει ή πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές. Παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένη την επιβάρυνση που υπάρχει τη συγκεκριμένη περίοδο στην ατμόσφαιρα από γύρη, σκόνη, κτλ.- οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν service κλιματιστικού που περιλαμβάνει αλλαγή φίλτρου, απολύμανση, εργασία και ΦΠΑ στην προνομιακή τιμή των 29€.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στη διάθεση του κοινού, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.   

Fiat service_ 05

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2019, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO