spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣFord Transit Sport Van

Ford Transit Sport Van

Μία νέα έκδοση με απόδοση 185 ίππων του δίλιτρου κινητήρα ντίζελ EcoBlue της Ford καθιστά το Transit Custom Sport van το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία του όταν λανσαριστεί στα μέσα του 2019. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει τον “ηγέτη” μιας γκάμας τριών διαφορετικών Transit Sport van με χαρακτηριστικές διπλές σπορ ρίγες.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ κατά 9% και τη ροπή των 415 Nm, οι αγοραστές του Transit Custom Sport van θα επωφεληθούν από το αναβαθμισμένο επίπεδο συνδεσιμότητας, χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου μόντεμ, FordPass Connect.

Το νέο Transit Connect Sport van περιλαμβάνει επίσης τον αναβαθμισμένο 1.5L EcoBlue ντίζελ κινητήρα των 120 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το συμπαγές Transit Courier Sport van ολοκληρώνει τη γκάμα.

Ο δίλιτρος κινητήρας EcoBlue 185 ίππων του Transit Custom που αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού στο Sport van, διαθέτει ψεκασμό καυσίμου υψηλής πίεσης, αρχιτεκτονική χαμηλών τριβών και ανανεωμένη σχεδίαση υπερσυμπιεστή χαμηλής αδράνειας που βοηθά ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερη ροπή σε μεγαλύτερο εύρος στροφών.

Transit_Sport_ 03

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή του εξατάχυτου αυτόματου SelectShift με εκτιμώμενες τιμές εκπομπών CO από 151 g/km και κατανάλωσης από 6,9 l/100 km.

Το van συνδυάζει τις διπλές σπορ ρίγες με ένα μυώδες κιτ αμαξώματος, που περιλαμβάνει πλαϊνά διακοσμητικά, προεκτάσεις στα τόξα των τροχών και βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος προφυλακτήρες, εξωτερικούς καθρέπτες και λαβές θυρών καθώς και ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών. Το σπορτίφ στυλ του μοντέλου αναδεικνύεται με μία ημιδερμάτινη ταπετσαρία σε απόχρωση Ebony, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης ή τρίτης σειράς καθισμάτων, κατά περίπτωση.

Η τεχνολογία ενσωματωμένου μόντεμ FordPass Connect προστίθεται στο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, ως στάνταρ χαρακτηριστικό για το Transit Custom Sport, μετατρέποντας το όχημα σε WiFi hotspot για σύνδεση έως και 10 συσκευών.

Το Transit Custom Sport διατίθεται επίσης κατόπιν παραγγελίας με μία αναβαθμισμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, όπως τα Active Park Assist, Adaptive Cruise Control με Intelligent Speed Limiter, Lane-Keeping Aid, και Blind Spot Information System που τώρα υποστηρίζει τρέιλερ μήκους έως 10 m.    

Transit_Sport_ 04

Το νέο Transit Connect Sport εντυπωσιάζει με τις ματ μαύρες σπορ ρίγες με ασημί ή πορτοκαλί πινελιές και τις ζάντες αλουμινίου Dark Stainless των 16 ιντσών. Η καμπίνα διαθέτει ημιδερμάτινα, θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και επιβατών. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει Διζωνικό, Ηλεκτρονικό, Αυτόματο Έλεγχο Θερμοκρασίας (Dual-Zone Electronic Automatic Temperature Control) and Cruise Control με Ρυθμιζόμενο Περιοριστή Ταχύτητας (Adjustable Speed Limiter). Επίσης, διατίθενται Active Park Assist, το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford και ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect.

Ο  1,5 EcoBlue diesel κιντήρας των 120 ίππων Ford συνεργάζεται χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, έχοντας εκπομπές CO2 από 130 g/km και κατανάλωση καυσίμου από 5,0 l/100 km.

Ο κινητήρας 1.5L TDCi των 100 ίππων ,σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων παρέχει, άμεση απόκριση. Οι εκπομπές CO2 ορίζονται στα 112 g/km και η κατανάλωση στα 4,3 l/100 km. Για τους οπαδούς των κινητήρων βενζίνης, ο 1.0L EcoBoost 100 ίππων της Ford διατίθεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Στην περίπτωση αυτή, οι εκπομπές CO2 είναι 126 g/km και η κατανάλωση καυσίμου από 5,6 l/100 km.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO