Νέα Αγοράς Auto

Τώρα με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Η νέα Alfa Romeo Giulietta ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά, με ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά και ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, με μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 4 έτη.

Alfa_Romeo_Giulietta_  03

Alfa Romeo Giulietta, έχει ξεχωρίσει για το στιλ, τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα και βεβαίως το μοναδικό της οδηγικό ταπεραμέντο. Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν την Giulietta ως την πλέον δυναμική πρόταση της κατηγορίας, αλλά και με νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια.

Alfa_Romeo_Giulietta_  04

Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 5 εκδόσεις εξοπλισμού και τρεις κινητήρες, βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 120 έως 170 ίππους. Κοινός παρανομαστής το δυναμικό πλαίσιο που σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική των αναρτήσεων (διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα σε όλες τις εκδόσεις) προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση-ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση.

Alfa_Romeo_Giulietta_  05

Παράλληλα, αποκλειστικά χαρακτηριστικάόπως το σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης Alfa D.N.A. και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2 ξεχωρίζουν την Giulietta από τον ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό η ανανεωμένη εμφάνιση συνδυάζεται με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5''.

Alfa_Romeo_Giulietta_  06

H νέα Alfa Romeo Giulietta, ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας για πρώτη φόρα τη δυνατότητα απόκτησής της με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μέσω της FCA Bank και τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ. 

Alfa_Romeo_Giulietta_  07

Η ελάχιστη προκαταβολή στα πλαίσια του άτοκου προγράμματος είναι 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια εξόφλησης είναι 48 μήνες.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok