Νέα Αγοράς Auto

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κορυφαίος

Σπουδαία διάκριση για μια θεσσαλονικιώτικη εταιρεία. Σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος ESP (Excellence Service Program) της  Mercedes-Benz Ελλάδος, η εξουσιοδοτημένη μονάδα επισκευής Ελαφρών επαγγελματικών Mercedes-Benz Κουμαντζιάς, βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας.

Koumatzias_ 03

Σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η βράβευση, στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της εταιρίας και κλήθηκαν να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες ο κύριος Κουμαντζιάς Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Κουμαντζιάς Α.Ε. και η κυρία Σοφία Παπαδημητρίου, Διευθύντρια του After Sales Mercedes-Benz Κουμαντζιάς. 

Koumatzias_ 04

H Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει ξανά ότι διαθέτει τεχνογνωσία, άρτια εκπαιδευμένα στελέχη και τη διάθεση να δίνει το παράδειγμα ορθής λειτουργίας και πραγματικού σεβασμού τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στον οδηγό του, σε όλη την Ελλάδα.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok