Νέα Αγοράς Auto

Που πάνε τα supercars της εταιρείας

Οι παγκόσμιες πωλήσεις της McLaren Automotive, της βρετανικής εταιρείας αυξήθηκαν στα 4.806 αυτοκίνητα το 2018, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 43,9% σε σχέση με την  προηγούμενη χρονιά. Αυτό ήταν ακόμη ρεκόρ για την εταιρεία η οποία αυξάνει τις πωλήσεις της κάθε χρόνο, από το 2010 και μετά.

Η Βόρεια Αμερική, η οποία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη ενιαία αγορά της McLaren και πάνω από το ένα τρίτο των παγκόσμιων πωλήσεων της, ξεπέρασε τα 5.000 αυτοκίνητα, καθώς οι πωλήσεις που ξεκίνησαν από το 2011 και μετά, πέτυχαν ακόμα μια σπουδαία χρονιά ανάπτυξης.

McLaren_  03

 

Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 44,2%, αλλά το μεγαλύτερο άλμα σημειώθηκε στην Κίνα, με ποσοστό αύξησης 122,5% μετά την εισαγωγή των 570S Spider και 720S. Η Κίνα αντιπροσωπεύει σήμερα σχεδόν το 7% των συνολικών παγκόσμιων πωλήσεων της εταιρείας.

Η εγχώρια αγορά της McLaren στην Αγγλία παρέμεινε ισχυρή, σημειώνοντας αύξηση 49,2% σε ετήσια βάση.

McLaren_  04

Η εταιρεία γιόρτασε την κατασκευή του 15.000ου αυτοκινήτου το καλοκαίρι στο κέντρο παραγωγής McLaren (MPC) στο Woking του Surrey. Εκεί όλα τα αυτοκίνητά της συναρμολογούνται  στο χέρι, με την παραγωγή να βρίσκεται  σταθερά πάνω από 20 αυτοκίνητα την ημέρα. Και η παραγωγή αυτή  εξάγεται σε περισσότερες από 30 αγορές.

McLaren_  05

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok