Νέα Αγοράς Auto

Fiat και Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές

Μέχρι το τέλος του έτους, η Fiat, προσφέρει στο κοινό τα μοντέλα της με μοναδικές προσφορές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.  

Διαθέτοντας μία πλήρη γκάμα εκδόσεων και κινητήρων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, οι προτάσεις της Fiat ξεχωρίζουν για το design, την πρακτικότητα και το μοναδικό τους χαρακτήρα. Από αυτοκίνητα πόλης, μέχρι οικογενειακές προτάσεις και δυναμικά Crossover, όπως το νέο 500Χ, τα μοντέλα της Fiat αποτελούν μια σύγχρονη, προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.  

Μέχρι το τέλος του έτους, το αγοραστικό κοινό μπορεί να βρει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων Fiat μοναδικές προσφορές και να αποκτήσει το μοντέλο Fiat που επιθυμεί με το μέγιστο δυνατό όφελος. Το Fiat Christmas Bonus ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και αφορά σε εκδόσεις βενζίνης ή Diesel. Η ειδική προσφορά που περιλαμβάνει σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις, σε συνδυασμό με την παροχή εργοστασιακής εγγύησης/οδικής βοήθειας 5 ετών, συνθέτουν μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν τώρα το δικό τους Fiat

Fiat Christmas 02

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok