spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤώρα δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Τώρα δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε ένα δωρεάν χειμερινό έλεγχο του αυτοκινήτου τους προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Peugeot winter check_ 03

Ο χειμερινός έλεγχος ασφαλείας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας και συμπεριλαμβάνει  20 σημεία ελέγχου όπως: 

Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα,  έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης  μπαταρίας ,  κλιματισμού και αμαξώματος.

Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά  (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής).

Peugeot winter check_ 04

Με κάθε χειμερινό έλεγχο Peugeot,  οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους, έτσι ώστε να είναι βέβαιοι, ότι το Peugeot  τους είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Peugeot winter check_ 05

Τα ραντεβού για τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο προγραμματίζονται μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην  ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr. Με τον προγραμματισμό του ραντεβού  δίνεται έκπτωση 25% σε  επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση των αυτοκινήτων όπως: Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Εξάτμιση,  Υαλοκαθαριστήρες, Αντιψυκτικό υγρό, στα Λιπαντικά προϊοντα της Total  και στα Ελαστικά Michelin.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO