Νέα Αγοράς Auto

Πως θα κερδίστε 100€ την εβδομάδα

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή. Άλλαξε τώρα ελαστικά και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει 100€, αυτή την εβδομάδα.

Τα ελαστικά Lassa  διενεργούν μεγάλο διαγωνισμό, όπου κάθε εβδομάδα και μέχρι το τέλος του 2018, όσοι τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό τους  μια καινούργια  τετράδα ελαστικών LASSA, θα μπαίνουν σε κλήρωση, στην οποία ένας τυχερός θα κερδίζει 100€.

LASSA_ 03

Τα ελαστικά Lassa παράγονται  με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν προϊόντα εγκεκριμένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών και ποιότητας πιστοποιημένης με πολλά βραβεία, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ο συνδυασμός του κορυφαίου προϊόντος με την καλύτερη εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα στην εταιρική φιλοσοφία της Lassa. Σήμερα, η Lassa παραμένει ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο αξιόπιστη μάρκα ελαστικών, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Τα ελαστικά LASSA εισάγονται και διανέμονται επίσημα στην Ελλάδα από την  ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε,  μέσω ενός μεγάλου και ισχυρού Δικτύου Επιλεγμένων Συνεργατών.

LASSA_ 04

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά Lassa, αλλά και  με το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενέργεια, μπορείτε να δείτε στο www.lassatyres.gr

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok