Νέα Αγοράς Auto

Από 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου οι προσφορές

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN, φέρνει την Black Friday στην ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλές εκπτώσεις σε όλους.

Συγκεκριμένα, η προσφορά Anytime Black Friday ισχύει από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους ή την κατοικία τους online ή τηλεφωνικά με έκπτωση μέχρι και 50%.

Anytime_Black Friday_ 01

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ασφάλιση αυτοκινήτου, όλοι οι πελάτες της Anytime μπορούν να επωφεληθούν επιπλέον προνόμια, επιλέγοντας διάρκεια ασφάλισης μεγαλύτερη από 90 μέρες.

H Anytime, στοχεύοντας σταθερά στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της εμπειρίας του, για ακόμη μία φορά καινοτομεί στην ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας 50% έκπτωση και εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.