Νέα Αγοράς Auto

Τώρα με όφελος έως 4.000€

Μια σπουδαία προωθητική ενέργεια ξεκίνησε από τη VW. Τώρα η απόκτηση ενός μοντέλου Volkswagen γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ, με ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος που για κάποια μοντέλα φτάνει τα 4.000 €.

Δυνατός ο συνδυασμός και με το πρόγραμμα «Volkswagen 4All», που προσφέρει προνομιακό επιτόκιο και επιπλέον 4ετή εργοστασιακή εγγύηση, ασφάλιση και service. Η καμπάνια διαρκεί όλο το Νοέμβριο.

Η Kosmocar-Volkswagen προσφέρει την ιδανική ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου Volkswagen, με πολύ σημαντικό οικονομικό όφελος για τον πελάτη και ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Για όλο το Νοέμβριο, μέσα από μία συντονισμένη καμπάνια με τίτλο «Deal Days», ένας μεγάλος αριθμός από ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας μοντέλα, είναι διαθέσιμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές, με το όφελος σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει τις 4.000 €!

VW deal days_ 03

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα από το Deal Days το όφελος για ένα up! φτάνει τα 450 €, για ένα Polo έως τα 800 € ενώ για το Golf τα 3.600 €.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παράλληλα με τα Deal Days ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί και από το πρόγραμμα Volkswagen 4All, που είναι ήδη σε ισχύ και το οποίο προσφέρει:

Προνομιακό επιτόκιο 3,9%

4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

4 χρόνια ασφάλιση

4 χρόνια service 

Τα Deal Days θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Volkswagen σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dealdays.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια.

VW deal days_ 01 VW deal days_ 02

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok