Νέα Αγοράς Auto

Με 5 αστέρια το Toyota Hilux

5 αστερια Toyota Hilux

Toyota Hi Lux 5 stars 01Το Hilux έφερε άριστα αποτελέσματα στην προστασία ενηλίκων επιβατών με σκορ 93% όταν εφοδιάζεται με Toyota Safety Sense και 85% για τη βασική έκδοση στο Euro NCAP . Οι τιμές αυτές ανεβάζουν το Hilux στην απόλυτη κορυφή της κατηγορίας pick-up σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο δοκιμών.

Το Hilux ήταν το πρώτο pick-up που δοκιμάστηκε με βάση το αυστηρότερο πρωτόκολλο δόκιμών για την προστασία των παιδιών, όπου τώρα χρησιμοποιούνται κούκλες δοκιμών, ως προσομοιώσεις παιδιών ηλικίας 6 και 10 ετών (προηγουμένως 1 ½ και 3 ετών). Το Euro NCAP απένειμε στο Hilux 82% για τον τομέα αυτό και έκανε μνεία για τη δυνατότητα του Hilux να απενεργοποιεί αυτόματα τον εμπρός αερόσακο εάν ένα παιδικό κάθισμα είναι τοποθετημένο στο κάθισμα του συνοδηγού.

Toyota Hi Lux 5 stars 06Για την προστασία των πεζών, το Hilux έλαβε 83% με εγκατεστημένο το Toyota Safety Sense και 73% στη βασική του έκδοση. Εκπρόσωποι του Euro NCAP σχολίασαν ότι οι δοκιμές του αυτόνομου συστήματος φρεναρίσματος που αποτελεί τμήμα του Toyota Safety Sense έδειξαν καλά αποτελέσματα με δυνατότητα είτε αποφυγής μιας σύγκρουσης ή μείωσης της σφοδρότητά της σε πολλές περιπτώσεις.

Στην κατηγορία Safety Assist που αξιολογεί την παρουσία συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, το Hilux έλαβε 63%. Συνολικά, το Hilux με Toyota Safety Sense πέτυχε βαθμολογία 5 αστέρων, ενώ η βασική έκδοση διατήρησε το ανταγωνιστικό σκορ 3 αστέρων χάρη στην καλή προστασία των ενηλίκων επιβατών και πεζών και τα δομικά στοιχεία που προστατεύουν τους πεζούς σε περίπτωση σύγκρουσης.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok