Νέα Αγοράς Auto

Τώρα θα προβλέπει και τον καιρό  

Με προσεκτικά "επεκτατικά" βήματα η Nissan κάνει ιδιαίτερα εμπορικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα, ειδικά προσαρμοσμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, το νέο X-Trail διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση για ακόμα πιο βελτιωμένη άνεση και χειρισμό.

Η Nissan ξεκίνησε την παραγωγή του νέου SUV Crossover X-Trail, στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της παραγωγής του νέου Nissan X-Trail στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης", δήλωσε ο Igor Boytsov, αντιπρόεδρος της Nissan Motor Manufacturing Russia. "Η κίνηση αυτή, έρχεται ως συνέχεια του εξελιγμένου νέου εξοπλισμού του εργοστασίου και της πρόσθετης κατάρτισης για το προσωπικό μας, που εγγυάται την αποτελεσματική κατασκευή αυτού του καινοτόμου μοντέλου".

Nissan_X-Trail_St Peters_  04

Ειδικά προσαρμοσμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, το νέο X-Trail διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση για μεγαλύτερη άνεση και ακόμα καλύτερο χειρισμό. Περιλαμβάνει επίσης τα συστήματα Yandex.Avto που υποστηρίζουν την πρόγνωση του καιρού, τη μετάδοση μουσικής  και τις υπηρεσίες φωνητικής υποστήριξης. Το Yandex.Navigator είναι ένα δημοφιλές σύστημα GPS στη Ρωσία, το οποίο θα επιτρέψει στους οδηγούς του X-Trail να βελτιστοποιήσουν τη διαδρομή τους,  αποφεύγοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Nissan_X-Trail_St Peters_  05

Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις παραγωγής του νέου μοντέλου, η μονάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει υποστεί μια σειρά αναβαθμίσεων. Για παράδειγμα, λειτουργίες με αισθητήρα λέιζερ έχουν εγκατασταθεί σε όλο τον εξοπλισμό της συγκόλλησης, προκειμένου  να βελτιωθεί η ακρίβεια της παραγωγής, παράλληλα με την εισαγωγή συστημάτων λογισμικού που βελτιώνουν την μόνωση των οχημάτων, έναντι του θορύβου. Η δοκιμαστική παραγωγή του X-Trail ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, γεγονός που σημαίνει ότι το αναβαθμισμένο SUV crossover, έχει προετοιμαστεί εκτενώς για τη διάθεσή του στη Ρωσική αγορά.

Nissan_X-Trail_St Peters_  06

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok