spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ EURO REPAR CAR SERVICE τώρα και στην Ελλάδα

Η EURO REPAR CAR SERVICE τώρα και στην Ελλάδα

Συνεχής ανάπτυξις. αυτό είναι το δόγμα του Ομίλου Συγγελίδη και στα πλαίσια της ευρύτερης ανάπτυξής του στην αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και στις υπηρεσίες μετά την πώληση, σε συνεργασία με το Group PSA, επενδύει σήμερα στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα.

Η εταιρία EURO REPAIR CAR SERVICE ανήκει στo Group PSA, έναν όμιλο που είναι από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στο χώρο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατασκευή και τεχνική υποστήριξη οχημάτων. Στα  συνεργεία του δικτύου  EURO REPAR CAR SERVICE πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους κατόχους αυτοκινήτων ανά τον κόσμο. Το δίκτυό της αποτελείται από χιλιάδες Ανεξάρτητους Επισκευαστές  οι οποίοι εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο «Push to Pass» του Group PSA.

eurorepar_ 03

Το συγκεκριμένο πλάνο στοχεύει κυρίως στην αύξηση του κύκλου εργασιών τους, τη διεύρυνση του πελατολογίου τους και την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Στα πλαίσια των Υπηρεσιών After Sales, αυτό μεταφράζεται σε μια απλή φιλοσοφία της εταιρίας: “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.

Αυτή η στρατηγική έχει ως βάση την παροχή μιας πλήρους γκάμας ανταλλακτικών με την επωνυμία EUROREPAR, ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού Δικτύου multibrand επισκευαστών παγκόσμιας εμβέλειας και ενός πρωτοπόρου συστήματος διανομής ανταλλακτικών.

Τα συνεργεία του Δικτύου EURO REPAIR CAR SERVICE ικανοπoιούν πλήρως τους  πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας:

Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και διαφάνεια στις πραγματοποιηθείσες εργασίες.

Την διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.

Την σιγουριά ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν άμεσα χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα διανομής  ανταλλακτικών που υποστηρίζει το EURO REPAIR CAR SERVICE.

Διετή εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία.

Σχέση ποιότητας / τιμής που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την αγορά του αυτοκινήτου.

Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα των ανταλλακτικών τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες επισκευής και συντήρησης οχημάτων ηλικίας μεταξύ 3 και 20 ετών.

eurorepar_ 04

Την επένδυση και ανάπτυξη της EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου όντας μια απο τις κορυφαίες χώρες-εισαγωγείς του Group PSA.

Στόχος της εταιρίας είναι μέχρι τα τέλη του 2020 το Δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE να αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης με Πανελλαδική κάλυψη. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του Δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE σε διεθνές επίπεδο, ώστε μέχρι τότε να έχει συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός 10.000 σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης παγκοσμίως που αποτελεί  στρατηγικό στόχο του Group PSA.

Το Δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE αποτελείται σήμερα απο περισσότερα από 3.000 Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε 19 χώρες: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία,  Πολωνία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κίνα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία και Τυνησία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr

eurorepar_ 05

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO