spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣMitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

Το  Outlander PHEV της Mitsubishi Motors ξεκίνησε την παγκόσμια καριέρα του με την έναρξη πωλήσεων λιανικής στην Ολλανδία, στις 21 Οκτωβρίου, 2013, ακριβώς πριν από πέντε χρόνια.

Mitsubishi-OutlanderPHEV- 03

Ένα χρόνο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2012, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) εξερευνούσε αχαρτογράφητες περιοχές με ένα μοντέλο που ήταν το πρώτο 4WD SUV με δύο μοτέρ βασισμένο σε αρχιτεκτονική ηλεκτρικού οχήματος.

Ο ανταγωνισμός στην plug-in υβριδική κατηγορία ήταν σχεδόν ανύπαρκτος εκείνη την εποχή και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινούνταν συνήθως αυστηρά εντός των ορίων της πόλης, μη έχοντας την αυτονομία των 800+ χλμ. που προσέφερε στην πορεία ένα Outlander PHEV, με πλήρη οικογενειακό εξοπλισμό.

Mitsubishi-OutlanderPHEV- 04

 

Πέντε χρόνια αργότερα, το πρωτοποριακό αυτοκίνητο βρίσκεται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής plug-in υβριδικής αγοράς στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως κατηγορίας, μάρκας ή τύπου αμαξώματος με συνολικές πωλήσεις 115.448 μονάδων (μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018 – στοιχεία MME) και παραμένει υπολογίσιμη δύναμη στην περιοχή, δημοφιλέστερο από τον ανταγωνισμό ακόμα και σε Ευρωπαϊκές αγορές με ισχυρούς τοπικούς παίκτες όπως η Γερμανία και η Σουηδία.

Mitsubishi-OutlanderPHEV- 05

Πέντε χρόνια αργότερα, με την παρουσίαση του πιο προηγμένου μοντέλου του 2019 υπό εξέλιξη, το Outlander PHEV συνεχίζει τη ‘μοναχική’ πορεία του – υπό το νέο αυστηρότερο καθεστώς εκπομπών ρύπων WLTP το οποίο έχει μειώσει τον αριθμό των ενδεχόμενων ανταγωνιστών του .

Εξάλλου, με εκπομπές ρύπων 46 g/km, το Outlander PHEV ενισχύει το γεγονός ότι είναι μοναδική πρόταση στην αγορά.

 Mitsubishi-OutlanderPHEV- 06

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO