Νέα Αγοράς Auto

 

Να τι κάνουν σε άλλες χώρες!

Εκεί όπου ασχολούνται πραγματικά με το περιβάλλον και την ενίσχυση της αγοράς, συμβαίνουν υπέροχα σενάρια. Η Opel επιδιώκει την ταχεία ανανέωση του στόλου της, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών ρύπων από τα οχήματα, και γι’ αυτό λανσάρει ένα νέο, ειδικό περιβαλλοντικό bonus αξίας έως 8.000€ στη Γερμανία: Ιδιοκτήτες παλαιότερων οχημάτων diesel οποιασδήποτε μάρκας που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 1 έως τo Euro 4 μπορούν να επωφεληθούν από το bonus. Προϋπόθεση είναι το παλαιό όχημα diesel να παραδοθεί για απόσυρση. Bonus θα χορηγηθεί και στην περίπτωση ανταλλαγής μοντέλων Opel Euro 5 με άλλο όχημα Opel σε πελάτες που διαμένουν ή εργάζονται σε περιοχές με ιδιαίτερα υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση. Τέτοιες περιοχές με ιδιαίτερα υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση είναι : Μόναχο, Στουτγάρδη, Köln, Reutlingen, Düren, Αμβούργο, Limburg an der Lahn, Ντίσελντορφ, Κίελο, Heilbronn, Backnang, Darmstadt, Bochum, Ludwigsburg μαζί με τις γειτονικές περιοχές τους.

Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι πελάτες μικρών επαγγελματικών οχημάτων μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ελκυστική προσφορά. Τέλος, η Opel θα προσφέρει δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης, πέραν της εργοστασιακής για τεχνολογικά νεότερα, μεταχειρισμένα οχήματα. Αυτό ισχύει για συγκεκριμένα μεταχειρισμένα οχήματα  από το υπάρχον απόθεμα της Opel Automobile GmbH

«Με την εισαγωγή του “Περιβαλλοντικού Bonus Opel”, διευκολύνουμε τους πελάτες να στραφούν στα τελευταία και πιο αποδοτικά μοντέλα Opel συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Επομένως, όσοι αγοράζουν τώρα ένα νέο Opel δεν χρειάζεται να ανησυχούν για απαγορευτικά πρόσβασης σε κέντρα πόλεων, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα» δήλωσε ο Jürgen Keller, Διευθυντής Πωλήσεων, Marketing & Aftersales Opel Germany. Η Opel ήδη προετοιμάζεται για το μέλλον με ένα υπερσύγχρονο portfolio: Η Γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων είναι έτοιμη για το νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP που θα ισχύσει για όλες τις νέες ταξινομήσεις από τον Σεπτέμβριο του 2019. Η εταιρία ήδη προσφέρει 127 εκδόσεις επιβατικών αυτοκινήτων που πληρούν τα αυστηρότερα όρια του νέου προτύπου.,

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok