Νέα Αγοράς Auto

Όταν ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται...

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι η δική μας αγορά δεν μπορεί να έχει απολύτως καμιά σχέση με τις προηγμένες, αυτοκινητιστικά, αγορές των άλλων χωρών. Και για του λόγου το αληθές η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του συναρπαστικού Ford GT θα παραταθεί κατά δύο χρόνια περίπου, προκειμένου να ικανοποιηθεί η συντριπτική ζήτηση.

Η εταιρία, θα προσφέρει τώρα περίπου 1.350 Ford GT για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Από τις 8 Νοεμβρίου, η Ford ξανανοίγει για ένα μήνα το παράθυρο υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων σε ορισμένες αγορές, για όσους φιλοδοξούν να γίνουν μέλη της ελίτ των ιδιοκτητών Ford GT.

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο FordGT.com, και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα συνεργαστούν με την υπηρεσία Ford GT Concierge Service για μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς.

Απολαύστε στο video το Ford GT

«Η ανταπόκριση στο Ford GT μας είναι πρωτοφανής, με τη ζήτηση να υπερβαίνει την προσφορά πάνω 600%» δήλωσε ο Hermann Salenbauch, director, Ford Performance. «Επεκτείνοντας την παραγωγή του Ford GT για λίγο ακόμα διάστημα, θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το προφίλ αποκλειστικότητας του πολυπόθητου supercar προσφέροντας παράλληλα την εμπειρία ιδιοκτησίας σε μεγαλύτερο αριθμό πελατών, πλέον των 80 ιδιοκτητών Ford GT στην Ευρώπη που έχουν παραλάβει το αποκλειστικό μοντέλο τους μέχρι σήμερα.»

Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει μία περιορισμένη παρτίδα παραγωγής 1.000 οχημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η παραγωγή του Ford GT – με κινητήρα 3.5L EcoBoost V6 Twin Turbo, ανθρακονημάτινη δομή, ενεργή αεροδυναμική και τελική ταχύτητα 347 χλμ/ώρα – ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016.

FordGT_ 02 FordGT_ 03

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο, επετειακό μοντέλο Ford GT Heritage Edition για τα πενήντα χρόνια από τη νίκη του Ford GT40 στο Le Mans 1968 και 1969, με αγωνιστικά χρώματα της Gulf Oil, σε ένα συνδυασμό θαλασσί (Heritage Blue) και πορτοκαλί (Heritage Orange), limited-edition.

Οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι υποψήφιοι για την απόκτηση ενός οχήματος Ford GT, με έτος κατασκευής από 2020 έως 2022.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok