spot_img

Polestar

Η Polestar εγκαινίασε τη νέα παγκόσμια έδρα της στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Βρίσκεται σε στρατηγική θέση, στην πανεπιστημιούπολη Volvo Car Group και τόσο το νέο κτίριο όσο και το εργασιακό περιβάλλον υποστηρίζει διαλειτουργική συνεργασία που ενισχύει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ της Polestar και της μητρικής της εταιρείας. Η νέα εταιρεία στοχεύει αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση και προς τα εκεί είναι στραμένες όλες της οι ενέργειες. 

Το νέο κτίριο της έδρας, το οποίο κυριαρχείται από το Polestar Cube, σχεδιάστηκε από τη σουηδική εταιρεία αρχιτεκτονικής Bornstein Lyckefors, σε συνεργασία με την ομάδα Polestar Brand. Το λαμπερό λευκό γυαλί που εμφανίζεται στο εξωτερικό του Polestar Cube με φωτιζόμενα λογότυπα Polestar, συμβολίζει επίσης τον ρόλο του “καθοδηγητικού αστέρος” που παίζει το σήμα Polestar ως σχεδιαστικό και τεχνολογικό προβάδισμα στο Volvo Car Group.

Polestar_Gothenburg_ 01 Polestar_Gothenburg_ 06

“Ο μινιμαλιστικός, πρωτοποριακός σχεδιασμός βρίσκεται στον πυρήνα της μάρκας Polestar, στα αυτοκίνητα μας και στον τρόπο που αλληλεπιδράμε με τους πελάτες μας. Ο σχεδιασμός παίζει επίσης ρόλο στον τρόπο που αισθανόμαστε και συνεργαζόμαστε στον χώρο εργασίας μας “, λέει ο Thomas Ingenlath. «Με τη νέα έδρα, θέλαμε να μετατρέψουμε μια υπάρχουσα δομή για να δημιουργήσουμε ένα νέο, σύγχρονο κτίριο στην πανεπιστημιούπολη των Volvo Cars που εκφράζει τις αξίες της μάρκας μας και που γίνεται ένα εμπνευσμένο και επιθυμητό μέρος για να δουλέψει η ομάδα μας».

Τα εγκαίνια έρχονται ακριβώς ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη της νέας μάρκας Polestar στη Σαγκάη της Κίνας.

“Έχουμε εκφράσει τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό μας στις εμφανίσεις μας από τότε που ξεκινήσαμε παγκοσμίως τον περασμένο Οκτώβριο”, συνεχίζει ο Thomas Ingenlath. “Σε μέρη όπως το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Φεστιβάλ Ταχύτητας Goodwood και το Concours d’Elegance Beach, η παρουσία μας έχει ενσωματωθεί σε μια ισχυρή δήλωση.

“Στην Κίνα, μια άλλη αρχιτεκτονική έκφραση σύντομα θα ολοκληρωθεί καθώς ολοκληρώνουμε την κατασκευή του Παραγωγικού Κέντρου Polestar στο Chengdu. Σε μόλις ένα χρόνο, έχουμε ήδη δημιουργήσει το Polestar ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα με παγκόσμιο αποτύπωμα “, καταλήγει ο Thomas Ingenlath.

Polestar_Gothenburg_ 03 Polestar_Gothenburg_ 04

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO