spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΈνα εκατομμυριοστό Skoda SUV

Ένα εκατομμυριοστό Skoda SUV

One mil Skoda SUV 10Το εκατομμυριοστό όχημα της Skoda SUV πέρασε από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας. Το όχημα ορόσημο είναι ένα KAROQ με μεταλλικό φινίρισμα Emerald Green. Η ιστορία επιτυχίας του τσέχικου κατασκευαστή στο τμήμα SUV ξεκίνησε το 2009 με την κυκλοφορία στην αγορά του YETI. Και οι σειρές αυτές των μοντέλων αποτελούν παράγοντες ανάπτυξης της εταιρείας που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής του 2025.

Ο Michael Oeljeklaus, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ŠKODA AUTO για την παραγωγή και την εφοδιαστική, δήλωσε: “Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα που έχουμε παραγάγει 1.000.000 One mil Skoda SUV 11SUV. Επί του παρόντος, λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να συνεχίσουμε να καλύπτουμε την αυξανόμενη ζήτηση των οχημάτων σε αυτόν τον τομέα στο μέλλον. Για για παράδειγμα, επεκτείνουμε το εργοστάσιό μας στο Kvasiny σε κέντρο αριστείας για την παραγωγή SUV. Επιπλέον, από την αρχή του έτους το ŠKODA KAROQ είναι το μοναδικό όχημα της μάρκας που θα παραχθεί σε δύο από τις τσεχικές μας εγκαταστάσεις “.

Το θεμέλιο για την επιτυχία του χαρτοφυλακίου SUV της ŠKODA τέθηκε με την κυκλοφορία του ŠKODA YETI το 2009. One mil Skoda SUV 12Με το πέρας της παραγωγής το 2017, περισσότερες από 680.000 μονάδες αυτού του μοντέλου είχαν παραδοθεί στους πελάτες. Στην αρχή της τρέχουσας εκστρατείας SUV, η ŠKODA παρουσίασε το ŠKODA KODIAQ την άνοιξη του 2017, ακολουθούμενη από την ŠKODA KAROQ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Από την άνοιξη αυτή, το χαρτοφυλάκιο SUV περιλαμβάνει επίσης το ŠKODA KAMIQ, το οποίο ο τσέχος κατασκευαστής προσφέρει αποκλειστικά για την κινεζική αγορά.

Δείτε πως κατασκευάζεται το Skoda Kodiaq (4K Video)

One mil Skoda SUV 13Οι ελκυστικοί παίκτες έχουν γίνει μερικοί από τους σημαντικότερους οδηγούς της συνεχούς ανάπτυξης της ŠKODA AUTO. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, 215.700 αυτοκίνητα ŠKODA KODIAQ και 87.800 μονάδες του συμπαγούς SUV της ŠKODA KAROQ είχαν περάσει από τη γραμμή παραγωγής. Εκτός από την Τσεχική Δημοκρατία, η ŠKODA παράγει επίσης τα μοντέλα SUV της στην Ινδία, τη Ρωσία, την Κίνα και τη Γερμανία.

Το εκατομμυριοστό SUV – ήταν ένα KAROQ TSI ACT DSG με σμάλτο πράσινο, 1,5-λίτρων, 110kW (150 PS) σε επίπεδο One mil Skoda SUV 14εξοπλισμού Ambition, το οποίο κατασκευάστηκε από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Τσεχίας Kvasiny. Παραδόθηκε στο παντρεμένο ζευγάρι Eike Schröder και Carmela Garbajosa στην Ισπανία. Ο Schröder αποφάσισε να αγοράσει
το KAROQ λόγω της εξαιρετικής κατασκευής του, του εντυπωσιακού δείκτη τιμής-απόδοσης και της ολοκληρωμένης σειράς σύγχρονης τεχνολογίας. Το νέο KAROQ είναι το πρώτο του ŠKODA.
Η εκστρατεία της εταιρείας στον τομέα των SUVοχημάτων είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της στρατηγικής της ŠKODA AUTO 2025. Με αυτό το σχέδιο, ο τσέχος One mil Skoda SUV 16κατασκευαστής αυτοκινήτων έχει καθορίσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τη μετατροπή της βαθιάς αλλαγής στην αυτοκινητοβιομηχανία – ιδιαίτερα ηλεκτροκινητικότητα, αυτόνομη οδήγηση και συνδεσιμότητα – σε συνεχιζόμενη ανάπτυξη. Άλλοι κεντρικοί τομείς δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν την ψηφιοποίηση προϊόντων και διαδικασιών, την κατάκτηση νέων αγορών καθώς και την προσθήκη μιας ποικιλίας κινητών υπηρεσιών στην παραδοσιακή επιχείρηση παραγωγής αυτοκινήτων.One mil Skoda SUV 17

Ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα ŠKODA σε αριθμούς
(Παραδόσεις σε πελάτες από το 2009 έως τα μέσα Ιουλίου του 2018):
ŠKODA YETI 684.500
ŠKODA KODIAQ 215.700
ŠKODA KAROQ 87.800
ŠKODA KAMIQ 12.000

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO