spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣFord Ranger Pickup Team Sky

Ford Ranger Pickup Team Sky

Ford Ranger Pickup Team Sky 10Λίγες εταιρείες κάνουν αυτό που προσπαθεί η Ford: προωθεί την αρμονική συνύπαρξη ποδηλατών και οδηγών με το ειδικό Ranger Pickup για τον Γύρο της Γαλλίας. Και η καμπάνια αυτή μας αφορά άμεσα, μιας και κάθε χρόνο στη χώρα μας έχουμε πολλά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα με εμπλεκόμενους ποδηλάτες.

Στον φετινό ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας ένα ειδικά εξοπλισμένο Ford Ranger όχι μόνο ξεχωρίζει από πλήθος αλλά έχει σχεδιαστεί και για να υποστηρίξει τη ομάδα Team Sky να παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ford Ranger Pickup Team Sky 12Εκτός από τα αναγνωριστικά του καθήκοντα, μπροστά από τους αναβάτες κάθε αγωνιστικής διαδρομής, το κομψό και πρακτικό pickup θα μεταφέρει το μήνυμα της καμπάνιας της Ford ‘Share The Road’ το οποίο στοχεύει στην καλλιέργεια αρμονίας και αλληλοκατανόησης μεταξύ οδηγών και ποδηλατών.

Το Ranger, που είναι εξοπλισμένο με μια ιδιοκατασκευασμένη ποδηλατική σχάρα, θα μεταφέρει επίσης ιατρικό προσωπικό, ομάδες ζώνης εστίασης και μηχανικούς, καθώς και τρόφιμα, εργαλεία, ανταλλακτικά και νερά/ενεργειακά ποτά. Η ψηλή θέση οδήγησης θα διευκολύνει την παρατήρηση ανωμαλιών στο οδόστρωμα και την επιλογή των καλύτερων ποδηλατικών γραμμών.

Ford Ranger Pickup Team Sky 11“Το Tour de France, όπως είναι ευρέως γνωστό, περιλαμβάνει τα πάντα στις διαδρομές του, από πάγο μέχρι λασπωμένα λιθόστρωτα οπότε το Ranger αποτελεί μία σπουδαία προσθήκη παντός εδάφους στο στόλο των οχημάτων υποστήριξης”, ανέφερε ο Servais Knaven, sport director, της Team Sky. ‘Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε πίσω από το ‘Share the Road – οι περισσότεροι είμαστε ποδηλάτες και οδηγοί συνεπώς υποστηρίζουμε πλήρως το μήνυμα που τονίζει τα πλεονεκτήματα της αμοιβαίας προστασίας.”

Δείτε πως προετοίμασαν το Ranger :

Η Ford είναι αποκλειστικός προμηθευτής αυτοκινήτων και van της Team Sky, σε μια συνεργασία που από το 2016 έχει αποδώσει παραπάνω από 100 νίκες. Ο στόλος της Team Sky περιλαμβάνει επίσης οχήματα Ford Mondeo ST-Line με Intelligent All-Wheel Drive (AWD), S-MAX Intelligent AWD, Edge και Transit.

Ford Ranger Pickup Team Sky 13Στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘Share The Road’, η Ford δημιούργησε πρόσφατα μια πρωτοποριακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει σε οδηγούς και ποδηλάτες να αντιληφθούν τις πιθανές επιπτώσεις από την απερίσκεπτη οδήγηση και ποδηλασία. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι σε συνέχεια της εικονικής εμπειρίας, όλοι σχεδόν οι συμμετέχοντες θα άλλαζαν την οδηγική τους συμπεριφορά.

Ο ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου και τελειώνει στις 29 του ίδιου μήνα. Οι fans του αγώνα μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Twitter@TeamSky χρησιμοποιώντας hashtags #TDF2018 και #GoTeamSky.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO