spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣFord Tourneo Custom TeamSky

Ford Tourneo Custom TeamSky

Ford Tourneo Custom TeamSky 10Το κατάλληλο όχημα για την κατάλληλη χρήση! Τώρα ένα ειδικά διαμορφωμένο Tourneo Custom επιτρέπει στους νικητές των ειδικών διαδρομών του Γύρου Γαλλίας να … ‘αναπαύονται’ στις δάφνες τους. Και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, υπάρχει ένα μειονέκτημα για τους αναβάτες που κερδίζουν μια θέση στο βάθρο κάθε ειδικής διαδρομής του ποδηλατικού Γύρου Γαλλίας – τόσο γι’ αυτούς όσο και για τις ομάδες τους. Έτσι, ενώ όσοι τερματίζουν εκτός τριάδας ξεκινούν άμεσα την Ford Tourneo Custom TeamSky 11αποθεραπεία τους σε κάποιο πολυτελές πούλμαν με άνετα καθίσματα, τηλεοράσεις και ντους, οι νικητές καθυστερούν για ώρες προτού πάρουν τον δρόμο της επιστροφής προς το ξενοδοχείο σε ένα από τα οχήματα συνοδείας.

Πλέον η Ford βρίσκει λύση στο πρόβλημα φέρνοντας τις ανέσεις και τις ευκολίες των πολυτελών πούλμαν της Team Sky σε μια αποκλειστική έκδοση Tourneo Custom εξοπλισμένης με κουζίνα και ψυγείο καθώς και ανακλινόμενα καθίσματα, ρευματολήπτες και δροσιστικές κουβέρτες που βοηθούν τους αναβάτες να χαλαρώσουν.

Ford Tourneo Custom TeamSky 15“Στην ποδηλασία κάθε δευτερόλεπτο μετράει ενώ ακόμα και τα ελάχιστα κέρδη μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ νίκης-ήττας. Το Tourneo Custom βοηθά στην άμεση αποθεραπεία των νικητών χωρίς άλλη καθυστέρηση και στην άνετη μετακίνησή τους προς το ξενοδοχείο δίνοντας πλεονέκτημα στην εκκίνηση της επόμενης μέρας και διατηρώντας την πρωτοπορία τους,” σύμφωνα με τον Servais Knaven, sport director της Team Sky.

Δείτε εδώ το σχετικό video:

Ford Tourneo Custom TeamSky 13Η Ford είναι αποκλειστικός προμηθευτής αυτοκινήτων και van της Team Sky, σε μια συνεργασία που από το 2016 έχει αποδώσει παραπάνω από 100 νίκες. Ο στόλος της Team Sky περιλαμβάνει επίσης οχήματα Ford Mondeo ST-Line με Intelligent All-Wheel Drive (AWD), S-MAX Intelligent AWD, Edge και Transit. Ένα ειδικό Ford Range που προωθεί την καμπάνια ‘Share The Road’ αποτελεί το όχημα προπορείας στον φετινό αγώνα που ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου και τελειώνει στις 29 του ίδιου μήνα.

Ford Tourneo Custom TeamSky 14“Μεταξύ άλλων, σημαντικό ζήτημα για τους αναβάτες που χρησιμοποιούν τα οχήματα συνοδείας αποτελεί ο χώρος για τα πόδια. Το Tourneo Custom κι η ευρύχωρη καμπίνα του παρέχουν επαρκή χώρο να ξαπλώσουν, να σηκώσουν τα πόδια τους, να έχουν ζεστά/κρύα πιάτα φαγητού και ποτών για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους ή ακόμα αν χρειαστεί να λάβουν ιατρική υποστήριξη. Οι πολυτελείς επενδύσεις στο εσωτερικό και το δάπεδο ενισχύουν το αίσθημα χαλάρωσης, ενώ το πολυχρηστικό εσωτερικό διευκόλυνε την εγκατάσταση κουζίνας, ψυγείου και αποθηκευτικών χώρων”, ανέφερε ο Andrew Merryweather, brand experience manager, της Ford Europe.

Οι fans του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Twitter @TeamSky χρησιμοποιώντας hashtags #TDF2018 και #GoTeamSky.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO