Νέα Αγοράς Auto

Μέρες με πολλά χαμόγελα

Citroen Summer Smile Days 11Ξεκίνησαν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις και η Citroen την περίοδο αυτή παρέχει μοναδικές ευκαιρίες σε όλα της τα μοντέλα, προσφέροντας πολλά χαμόγελα.

Αυτό το καλοκαίρι, η Citroen δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να απολαύσουν και τις διακοπές τους και το ολοκαίνουργιό τους αυτοκίνητο πιο εύκολα από ποτέ. Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Citroen προσφέρει όλα τα μοντέλα της σε ειδικές προνομιακές τιμές, αποκλειστικά για τους υποψήφιους πελάτες της.

Citroen Summer Smile Days 12Citroen Summer smile days από σήμερα και μέχρι τις 27 Ιουλίου. Ειδικές τιμές, αποκλειστικά άροκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr, ή τη σελίδα https://c3.citroen.gr/aircross/offers/.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok