Νέα Αγοράς Auto

Με 30% έκπτωση & δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο

Fiat Summer checkup 10Οι διακοπές πλησιάζουν, οι καλοκαιρινές μετακινήσεις ξεκίνησαν και τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο θα αυξηθούν. Κατά συνέπεια τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για ένα καλό check up στο αυτοκίνητο. Και οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo και Abarth έχουν έναν πολύ καλό λόγο να πραγματοποιήσουν τώρα αυτή τη σημαντική διαδικασία. Αυτό σημαίνει δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων και έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά συντήρησης (φίλτρα, μπουζί, ιμάντες).

H ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας Summer check up 2018 κατά την οποία η Mopar προσφέρει τον απαραίτητο έλεγχο σε όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων Fiat/AlfaRomeo/Abarth ενόψει των αυξημένων μετακινήσεων της καλοκαιρινής περιόδου και με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας και την ενίσχυση της Fiat Summer checkup 11απόδοσης των οχημάτων.

Η Mopar, η επίσημη μάρκα υπηρεσιών μετά την πώληση για τα αυτοκίνητα του ομίλου FCA, γνωρίζει τα αυτοκίνητα των εταιριών της καλύτερα από κάθε άλλον, και οι υπηρεσίες της είναι πάντα στη διάθεση των πελατών του Ομίλου. Όλες οι εργασίες είναι πιστοποιημένες και εκτελούνται με εξαιρετική ακρίβεια για να διατηρείται το αυτοκίνητο πάντα σε άριστη κατάσταση. Στα συνεργεία του επίσημου δικτύου της FCA Greece, οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εποχιακά check-ups που παρέχονται από τα επίσημα κέντρα επισκευής Fiat/Alfa Romeo/Abarth και να εξασφαλίζουν ασφαλή ταξίδια.
Η προσφορά ισχύει από 25 Ιουνίου 2018 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2018 και σε όσα από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής συμμετέχουν στην ενέργεια.

Ο διαγνωστικός έλεγχος 15 σημείων περιλαμβάνει:Fiat Summer checkup 12
Κατάσταση και πίεση ελαστικών
Κατάσταση και επίπεδα φόρτισης μπαταρίας
Κατάσταση λάστιχων καθαριστήρων (εμπρός και πίσω)
Στάθμη και πυκνότητα αντιψυκτικού κινητήρα
Στάθμη λαδιού κινητήρα
Στάθμη βαλβολίνης κιβωτίου ταχυτήτων (και οπίσθιου διαφορικού, όπου προβλέπεται)
Στάθμη υγρού πλύσης παρμπρίζ/πίσω τζαμιού και έλεγχος ψεκαστήρων εμπρός/πίσω
Στάθμη υγρών φρένων, Κατάσταση φθοράς τακακιών φρένων
Κατάσταση και λειτουργία εξωτερικών φώτων
Κατάσταση και λειτουργία συστήματος κλιματισμού (ψύξη/θέρμανση/φίλτρο γύρης)
Διαγνωστικός έλεγχος (με το Witech Plus)
Έλεγχος καυσαερίων
Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης
Έλεγχος αναρτήσεων εμπρός-πίσω
Έλεγχος ιμάντων κίνησης βοηθητικών συστημάτων κινητήρα

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok