Νέα Αγοράς Auto

Να με τι ασχολούνται οι Ιταλοί

Ακόμη και οι μεσογειακές χώρες φαίνεται ότι ασχολούνται πολύ σοβαρά με τις νέες καθαρές τεχνολογίες. Nissan and Sibeg rs 10Αυτό, δηλαδή, που δεν γίνεται σε καμιά περίπτωση στη δική μας χώρα. Τώρα η Nissan και η Sibeg, ο εμφιαλωτής προϊόντων της εταιρείας Coca-Cola στην αγορά της Σικελίας, επιταχύνουν το ρυθμό της βιώσιμης κινητικότητας στη Σικελία.

Οι δύο εταιρείες έχουν συνάψει συμφωνία για τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού οικοσυστήματος, που αποτελείται από οχήματα και συναφείς υποδομές. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης φάσης του "Πράσινου Προγράμματος Κινητικότητας", το οποίο περιλαμβάνει 110 νέα 100% ηλεκτροκίνητα LEAF της Nissan, που προορίζονται για τις ανάγκες μετακίνησης των αντιπροσώπων πωλήσεων της Sibeg, καθώς και οκτώ νέους σταθμούς ταχείας φόρτισης.

Nissan and Sibeg rs 11Το νέο οικοσύστημα για τη Nissan είναι μια απτή απόδειξη του Nissan Intelligent Mobility, της στρατηγικής της εταιρείας για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Η Sibeg έχει συνεργαστεί με την ALD Automotive που της παρέχει όλες τις διοικητικές και διαχειριστικές υπηρεσίες για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μέσω του προγράμματος μίσθωσης E-go Long-Term Rental. Χάρη στη στρατηγική συνεργασία της με τον ενεργειακό κολοσσό Enel X, η ALD Automotive προσφέρει ολοκληρωμένες αυτοκινητικές υπηρεσίες, με γνώμονα την εξάπλωση της βιώσιμης κινητικότητας.

Δείτε το Video της συνεργασίας των δύο εταιρειών:

 

Μέσω της συνεργασίας με τη Nissan, η Sibeg έχει επεκτείνει το δίκτυο υποδομών της σε όλο το νησί, το Nissan and Sibeg rs 12οποίο τώρα αριθμεί συνολικά 68 σταθμούς φόρτισης. Οι οκτώ νέοι ταχύ-φορτιστές, οι οποίοι επιτρέπουν στον στόλο των αυτοκίνητων να επαναφορτίζεται από το μηδέν στο 80% σε 40 με 60 λεπτά, έρχονται να προσθέτουν στα προηγούμενα 60 σημεία φόρτισης που εγκατέστησε η Sibeg σε συνεργασία με την Enel. Αξίζει να σημειωθεί ότι επτά από τα υπάρχοντα 60 σημεία είναι ταχείας φόρτισης, δίνοντας έτσι μια νέα “ώθηση” στην ηλεκτροκίνηση, σε εταιρικό και τοπικό επίπεδο.

Η αυξανόμενη υποδομή για EVs (ηλεκτροκίνητα οχήματα) στην Ιταλία, θα συμβάλει στην επέκταση της αγοράς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Το 2017, σημειώθηκε Nissan and Sibeg rs 13αύξηση κατά 135% στην χρήση ηλεκτρικού ρεύματος στη Σικελία, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, εν μέρει χάρη στις βελτιώσεις του δικτύου επαναφόρτισης. Στην πραγματικότητα, όταν ξεκίνησε το έργο το 2015, στη Σικελία, μόνο τρεις σταθμοί φόρτισης είχαν εγκατασταθεί.

Το "Πρόγραμμα Πράσινης Κινητικότητας" είναι μια επανάσταση στον τομέα της εταιρικής κινητικότητας, με καταλυτική επίδραση στους περιβαλλοντικούς πόρους της περιοχής. Αποτρέπει την εκπομπή 363 τόνων CO2 στην ατμόσφαιρα, μια ποσότητα που απορροφάται από 27.225 δέντρα σε ένα χρόνο.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok