Νέα Αγοράς Auto

Τους βράβευσε με αυτοκίνητα της

Nissan GenN handover10Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, οι 10 νικητές του GENERATION N παρέλαβαν το βραβείο τους, που δεν είναι άλλο από ένα τελευταίο μοντέλο της Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο.

Συγκεκριμένα οι νικητές και τα αυτοκίνητα που κέρδισαν έχουν ως εξής :

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ψήφοι 1543 Ο δημιουργός Nissan GenN handover11του “Troopy”, βρίσκεται στην παγκόσμια λίστα των έξι κατασκευαστών ρομπότ τύπου InMoov, ενός ρομπότ που έχει δεξιότητες ανάλογες με αυτές του ανθρώπου.

TYPHOON MOTO RACING ψήφοι 1319 Η φοιτητική ομάδα που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, κατακτώντας την 9η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Moto Student.

Nissan GenN handover12ΟΜΑΔΑ “ΠΡΟΜHΘΕΑΣ” ψήφοι 1070 Η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει δημιουργήσει το πρωτοποριακό, αεροδυναμικό ηλεκτροκίνητο όχημα «Πυρφόρος».

ΙNAGROS ψήφοι 811 Ένα ολοκληρωμένο, ψηφιακό αγροτικό εργαλείο πληροφόρησης που συνδέει καλλιεργητές και γεωπόνους για να κάνει τις αρδευόμενες καλλιέργειες πιο αποδοτικές.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΛΑΚΑΣ ψήφοι 782 Ο Nissan GenN handover13δημιουργός ενός καινοτόμου cargo drone μεταφοράς βοήθειας που μπορεί να πετά με διαφορετικούς τρόπους, διαπρέπει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 GEABIT ψήφοι 747 Η πρωτότυπη συσκευή καταγραφής και ανάλυσης των περιβαλλοντικών συνθηκών που επικρατούν στις καλλιέργειες.

ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΙΛΙΟΥ ψήφοι 627 Η ομάδα έκτακτης ανάγκης που είναι εκπαιδευμένη από 7 κρατικούς Nissan GenN handover14φορείς, προσφέρει εθελοντικά τις δυνάμεις της σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Σ.Π.Α.Ζ - ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΑΡΙΔΗ ψήφοι 613 Η εκπαιδεύτρια και διασώστρια μικρών ζώων και μέλος του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ψήφοι 608 Ο φωτογράφος με διακρίσεις από το πρακτορείο Nissan GenN handover15Magnum και κάτοχος του 1ου βραβείου φωτογραφίας δρόμου στα Sony World Photography Awards 2017.

FIGHT HOAX ψήφοι 586 Ο ελληνικής κατασκευής αλγόριθμος που καταπολεμά τις ψεύτικες ειδήσεις στο διαδίκτυο.

Με την καμπάνια GENERATION N, η Nissan αποφάσισε να στηρίξει ανθρώπους οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ήδη καταφέρει να Nissan GenN handover16ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους. Κάνοντας πράξη το σλόγκαν της μάρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομία που Ενθουσιάζει), η καμπάνια GENERATION N αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, καταφέρνουν να ενθουσιάζουν, να καινοτομούν και να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Για την ιστορία, επιλέχθηκαν 19 ξεχωριστοί Nissan GenN handover17εκπρόσωποι της GENERATION N των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως επιχειρηματικότητα, φυσικές επιστήμες, ιατρική, μηχανολογία, κοινωνική προσφορά, αθλητισμός κ.α. Μέσα από 19 σύντομα videos οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.

Nissan GenN handover18Το κοινό κλήθηκε να επισκεφθεί το www.nissangenerationn.gr και να ψηφίσει εκείνους που θέλει να κερδίσουν, με τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα μοντέλο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους.

Εκτός των παραπάνω νικητών, κληρώθηκαν και οι ακόλουθοι 3 τυχεροί από το κοινό που συμμετείχε στην ψηφοφορία, με έπαθλο ένα συναρπαστικό Nissan GenN handover19ταξίδι, στο Innovation Lab της Nissan, στο Παρίσι :

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΛΟΣ
ΝΙΚΗ ΕΡΜΙΔΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ

Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα γενιά που με τη δράση, τη στάση και τις σκέψεις της αλλάζει τον κόσμο, στο www.nissangenerationn.gr

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok