Νέα Αγοράς Auto

"Ακούει" τις ανάγκες του επαγγελματία

Renault KANGOO  01Η Renault πιστεύει ότι το Kangoo αποτελεί διαχρονικά ένα από τα δημοφιλέστερα ελαφρά επαγγελματικά στην Ευρώπη και η συνταγή της επιτυχίας του είναι απλή: κορυφαία απόδοση και λύσεις διαμορφωμένες στα μέτρα του κάθε επαγγελματία.

Έχοντας διατηρηθεί επί σειρά ετών στην 1η θέση των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, η γαλλική εταιρεία στήριξε την επιτυχία της στην ικανότητα της να ακούει τις ανάγκες του επαγγελματία και να δημιουργεί λύσεις που δίνουν απαντήσεις σε κάθε απαίτηση.

Renault KANGOO 03Το Renault Kangoo αποτελεί άριστο παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας, αποτελώντας μια εξαιρετικά αποδοτική πλατφόρμα πάνω στην οποία ο επαγγελματίας μπορεί να «στήσει» το ιδανικό του όχημα.

Οι επιλογές του επαγγελματία για την απόκτηση του Renault Kangoo δεν περιορίζονται μόνο στα χαρακτηριστικά του οχήματος, αλλά και στον τρόπο απόκτησης, δημιουργώντας περισσότερες από 50 πιθανές παραλλαγές, χωρίς να υπολογίσει κανείς και τις πολλαπλές δυνατότητες μετασκευών.

Δείτε την προηγμένη γραμμή παραγωγής του

Renault KANGOO  04Οι βασικότερες επιλογές, σε προϊοντικό επίπεδο, περιλαμβάνουν:
Επιλογή μεταξονίου – κοντό (Express) ή μακρύ (MAXI)
Επιλογή ωφέλιμου όγκου φόρτωσης από 3,0m3 μέχρι 4,6m3
Επιλογή μήκους φόρτωσης από 1,73m μέχρι 2,88m
Επιλογή ανάμεσα σε δύο κινητήρες dCi με ιπποδύναμη 90hp ή 110hp
Επιλογή διαχωριστικού (χωρίς χρέωση). Αναδιπλούμενο (ιδανικό για αντικείμενα μεγάλου μήκους) ή κλειστού τύπου (ιδανικό για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος)
Επιλογή ανάμεσα σε μονό κάθισμα συνοδηγού (αναδιπλούμενο) ή διπλό (νόμιμα αναγραφόμενοι στην άδεια 3 επιβάτες)
Renault KANGOO  05Επιλογή μίας συρόμενες πλαϊνής πόρτας ή δύο (δεξιά και αριστερά)
Επιλογή από μία ευρεία γκάμα μετασκευών

Αλλά και σε επίπεδο απόκτησης:
Επιλογή απόκτησης με άτοκο διακανονισμό
Επιλογή 5ετους εργοστασιακής εγγύησης και οδικής βοήθειας ή επιπλέον χρηματικής έκπτωσης
Όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζουν ότι κάθε επαγγελματίας μπορεί να αποκτήσει το Renault Kangoo από 13.800 πλέον Φ.Π.Α., όπως ακριβώς το θέλει, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Δείτε την γκάμα των εκδόσεων του
>

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok