Νέα Αγοράς Auto

Απόσυρση μέχρι 15 Ιουλίου

Peugeot programma_aposirsis 10Ανατροπή στην εμπορική πολιτική στην αγορά του αυτοκινήτου. H απόσυρση και η ανταλλαγή επιστρέφουν στην αγορά. Με τη νέα επαναστατική εμπορική πολιτική της Peugeot και μέχρι τις 15 Ιουλίου όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο με μοναδικά οφέλη.

Η καινοτόμα πολιτική της Peugeot προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η Peugeot programma_aposirsis 11κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, η εταιρία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία.

Peugeot programma_aposirsis 12Την πολιτική απόσυρσης και ανταλλαγής της Peugeot, μπορούν όμως να εκμεταλλευτούν ακόμα και οδηγοί που δεν έχουν καν αυτοκίνητο στην κατοχή τους, καθώς θα απολαμβάνουν και αυτοί σημαντικές εκπτώσεις, όπως αν είχαν μοντέλο για ανταλλαγή ή απόσυρση.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της Peugeot μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok