Νέα Αγοράς Auto

Έτσι θα μεταφέρονται τα φάρμακα

Nissan NV300 10Οι καιροί αλλάζουν, οι ανάγκες αυξάνονται και οι προδιαγραφές μεταφοράς ευπαθών προϊόντων γίνονται ακόμη υψηλότερες και οι κατασκευαστές οχημάτων ανταποκρίνονται πλέον με τον καλύτερο τρόπο στις νέες απαιτήσεις. Έχοντας ξεκινήσει πρόσφατα την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία, το NV300 προσφέρεται από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε και ως φορτηγό διανομής φαρμακευτικού υλικού, σε έκδοση με ψυκτικό θάλαμο.

Ο διασκευασμένος χώρος φόρτωσης ενός NV300 σε θάλαμο ψυγείου, τηρεί στο ακέραιο τις Nissan NV300 11αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπονται για οχήματα διανομής φαρμακευτικού υλικού. Το συγκεκριμένο όχημα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον κλάδο εμπορίας και διακίνησης φαρμάκων, καθώς με την ευελιξία του, τον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και τις ανέσεις που προσφέρει για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του, δύναται να φέρει εις πέρας το απαιτητικό έργο της μεταφοράς φαρμακευτικών προϊόντων.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων για το όχημα, τριών ετών για τη μόνωση και δύο ετών για το ψυκτικό μηχάνημα, το ΝV300 διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για να ανταπεξέλθει εξίσου ικανοποιητικά και στις σκληρές απαιτήσεις του φορτηγού – ψυγείου.

Nissan NV300 13Πως το μετέτρεψαν
Στην συγκεκριμένη έκδοση του Nissan NV300, έχει τοποθετηθεί μόνωση στον χώρο φόρτωσης με Panel πάχους 50mm, κατασκευασμένα σε πρέσα κενού όπου εξασφαλίζεται η απουσία αέρα. Το ψυκτικό μηχάνημα είναι το C350e της THERMO KING. Ο τύπος C350e της THERMO KING είναι ένα διαιρούμενου τύπου ψυκτικό μηχάνημα με συμπιεστή που τοποθετείται στον χώρο της μηχανής και παίρνει κίνηση από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σχεδιασμένο για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε θερμοκρασίες συντήρησης.

Η μόνωση του θαλάμου έχει πάχος 50 χιλ., με συντελεστή θερμό-περατότητας των πάνελ Κ 0,029W/mK. Το εσωτερικό περίβλημα των Nissan NV300 14πάνελ είναι κατασκευασμένο με πολυεστερικό φύλλο πάχους 1,8 χιλ., κατάλληλο για να έρχεται σε επαφή με φάρμακα. Το πάνελ του πατώματος αποτελείται από πολυουρεθάνη, κόντρα πλακέ, (κατάλληλο για επαφή με φάρμακα/τρόφιμα), πολυεστερική ρητίνη, ενισχυμένη με ίνες fiber-glass, ενώ η τελική επίστρωση είναι με gel coat (γκρι).

Το πάτωμα του θαλάμου είναι πλήρως στεγανοποιημένο, ενώ όλες οι σφραγίσεις εσωτερικά γίνονται με πολυουρεθανική αρμόκολλα, κατάλληλη για να έρχεται σε επαφή με φάρμακα. Οι πίσω πόρτες φέρουν ειδική μόνωση, ενώ και η οροφή έχει ενισχυθεί προκειμένου να δεχθεί την εγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος. Ο εσωτερικός φωτισμός είναι τύπου LED και η εγγύηση της μόνωσης ανέρχεται στα 3 έτη.

Ενδεικτικός στάνταρ εξοπλισμός
Το ψυγείο NV300, φέρει τον ακόλουθο στάνταρ εργοστασιακό Nissan NV300 12εξοπλισμό (πριν την μετασκευή του σε ψυγείο):

• ABS, air condition, αερόσακο οδηγού-συνοδηγού, ράδιο cd,
με Bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές και καθρέπτες.
• Μεταλλικό διαχωριστικό (με τζάμι) μεταξύ θαλάμου οδήγησης
και χώρου φόρτωσης.
• Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες φόρτωσης και άγκιστρα στο
δάπεδο του χώρου φόρτωσης.
• Πίσω ανοιγόμενες πόρτες με θερμαινόμενο τζάμι, υαλοκαθα-
ριστήρες και δυνατότητα ανοίγματος 180 μοιρών.
• Ζάντες ατσάλινες 16 ιντσών με τάσια κάλυψης και κανονικού
μεγέθους εφεδρικό τροχό.
• Κάθισμα οδηγού με οσφυϊκή υποστήριξη. Διπλό κάθισμα
συνεπιβατών.
• Παροχή 12V στο χώρο φόρτωσης και ρεζερβουάρ καυσίμων
80 Λίτρων.

Κινητήρας & μετάδοσηNissan NV300 15
Τo φορτηγό ψυγείο Nissan NV300 κινείται από τον καταξιωμένο Euro6, προηγμένης τεχνολογίας κινητήρα πετρελαίου, χωρητικότητας 1,6 λίτρων και απόδοσης 125hp, σε συνδυασμό με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Με στάνταρ φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων diesel, το NV300 είναι εξοπλισμένο με σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων (SCR) χρησιμοποιώντας διάλυμα ουρίας AdBlue και έχοντας ως αποτέλεσμα την μείωση των εκπομπών καυσαερίων NOx.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φορτηγό διανομής φαρμακευτικού υλικού Nissan NV300, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων της Nissan –Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., στο τηλέφωνο 210 34 89 258.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok