Νέα Αγοράς Auto

Η ευγενική & δημιουργική μορφή του αυτοκινήτου

Έφυγε από τη ζωή μια τεράστια μορφή του χώρου του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Ο Θεώδορος Βασιλάκης, αυτοδημιούργητος, δημιούργησε σειρά εταιρειών, όπως τη Hetz, τη Seat ΤΕΧΝΟΚΑΡ, την ΒΑΚΑΡ SAAB, την ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣΒΕΛΜΑΡ, την Aegean και πολλές ακόμη.

To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Autohellas εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Προέδρου της εταιρίας, Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η Autohellas αποτέλεσε για εκείνον το πρώτο του σημαντικό επιχειρηματικό βήμα αλλά κυρίως τη στέρεα βάση μια μακράς πορείας που του επέτρεψε να αναπτύξει τον σημερινό Όμιλο Θ. Βασιλάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης: ALPHA BANK IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok