Νέα Αγοράς Auto

Κορυφαίο στην ασφάλεια και με τη βούλα

VW Polo crash test 10Ο νέος τρόπος με τον οποίο εφαρμόζονται τα crash tests από τον Ευρωπαϊκό οργανισμός ασφάλεια Euro NCAP είναι πλέον εξαιρετικά απαιτητικός σε σχέση με το άμεσο παρελθόν. Έχοντας "γευτεί" οδηγικά το νέο VW Polo και το οποίο ήδη το παρουσιάσαμε, το μυαλό μας ανατρέχει στα πολύ πρόσφατα αποτελέσματα τα οποία ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός σχετικά με το ποια είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από τις εξονυχιστικές δοκιμές και crash test που πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος αυτός οργανισμός με τα νέα δεδομένα που ισχύουν εδώ και μετρικούς μήνες. Τα χωρίζει σε έξι κατηγορίες και τα ξεχωρίζει με βάση την αναλυτική βαθμολογία που πέτυχαν σε διάφορους ασφάλειας.

Δείτε τα Crash Test του VW Polo στο Euro NCAP

VW Polo crash test 13Στην άκρως ενδιαφέρουσα κατηγορία, λοιπόν, αυτή του Supermini, το νέο VW Polo κυριάρχησε στην κατηγορία του. Το VW Polo, άλλο ένα γερμανικό μοντέλο στα ασφαλέστερα. Κατάφερε να πετύχει 96% στην προστασία των επιβατών του, 85% στην προστασία των παιδιών, 76% στην προστασία των πεζών και 59% στα διάφορα συστήματα ασφαλείας.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του VW Polo του Euro NCAP (PDF)

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok