spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΣαρώνει τα βραβεία το νέο Nissan Leaf

Σαρώνει τα βραβεία το νέο Nissan Leaf

Nissan LEAF 01Το ένα βραβείο πίσω από το άλλο έρχονται για νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF. Το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα για τη χώρα μας στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαΐου, κατέκτησε τώρα το βραβείο “Best Electric Car” στα ετήσια βραβεία του DieselCar και EcoCar του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας γιορτής του αυτοκινήτου για τα πιο αποτελεσματικά καινούργια αυτοκίνητα της αγοράς σήμερα.

Η συντακτική ομάδα του DieselCar και EcoCar αξιολόγησε περισσότερα από 175 νέα μοντέλα σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης, χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βαθμολόγησης οδικών δοκιμών, μέσω του οποίου προέκυψαν οι τελικές βαθμολογίες.

Δείτε πως κατασκευάζεται το νέο ηλεκτρικό Nissan LEAF

Nissan LEAF 02“Αν θέλετε ένα βαρόμετρο του τοπίου των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το νέο LEAF”, δήλωσε ο Ian Robertson, συντάκτης των περιοδικών DieselCar και EcoCar. Επιπλέον σημείωσε πως “Ενώ τα ηλεκτροκίνητα οχήματα ήταν ελκυστικά για τους πρωτοπόρους αγοραστές και αυτούς που είχαν και δεύτερο αυτοκίνητο, με το νέο LEAF η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό”.

To βραβείο “Best Electric Car” έρχεται να προστεθεί στο “χαρτοφυλάκιο” διακρίσεων του νέου LEAF, ακολουθώντας Nissan LEAF 05το βραβείο του “Πράσινου” Αυτοκινήτου της Χρονιάς, όπως και τη διάκριση των 5 αστέρων στις τελευταίες δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP.

Το νέο Nissan LEAF με μηδενικές εκπομπές ρύπων ενσαρκώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της μάρκας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO