fbpx

Νέα Αγοράς Auto

×

Προειδοποίηση

Plugin JoomAdditionalImageFields: The XML file 'additional.xml' could not be found. Maybe you have to rename it in directory 'plugins/joomgallery/joomadditionalimagefields/additionalfields/' from 'additional.tmp.xml'. Please also read the documentation of this plugin.

Η «Toyota ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ΑΒΕΕ» κορυφαία στην Ελλάδα

Η Toyota Motor Europe διοργάνωσε πρόσφατα την τελετή απονομής των Βραβείων Ichiban 2018 με φόντο τα πανέμορφα Highlands της Σκωτίας και συγκεκριμένα στο Perthshire.

Toyota Ichiban  01Ichiban στα Ιαπωνικά σημαίνει ‘Νούμερο Ένα’ και τα Βραβεία προορίζονται για Εμπόρους σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ικανοποιούν μοναδικά, απόλυτα καινοτόμα και άμεσα, τις ανάγκες όλων των πελατών τους. “Ichiban” είναι Ιαπωνική λέξη δανεισμένη από το ‘Okyakusama Ichiban’ που σημαίνει ‘Customer First’ -ο Πελάτης Προηγείται-, και το ‘Ichiban’ σημαίνει ‘πρώτος’, δηλαδή ‘Νο1.

Επιπλέον, η φιλοσοφία ‘Customer First’ είναι ανέκαθεν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Toyota και αποτελεί τμήμα του DNA της εταιρείας. Με βάση αυτό το κριτήριο, τα βραβεία δόθηκαν σε αναγνώριση της εξαιρετικής τους απόδοσης στην ικανοποίηση πελατών ‘Customer Recommendation’, Toyota Ichiban 02σε επίπεδο Πωλήσεων, αλλά και After Sales.

Εκτός από τους τρεις επαναλαμβανόμενους για δέκατη φορά νικητές, οι 18 υποψήφιοι που απέσπασαν το βραβείο για πρώτη φορά, απέδειξαν τι απαιτείται προκείμενου να γίνει ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Toyota, ο ‘Καλύτερος Έμπορος στην Πόλη.’

Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2018» η ελληνική επιχείρηση «Τoyota Γιαννίτσας αβεε», η οποία εδρεύει στην Πειραιώς 76 στο Μοσχάτο.

Toyota Ichiban 03Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Europe, Dr Johan van Zyl, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους, ανεξαιρέτως, τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους για τα έξοχα επιτεύγματά τους. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία που έχει η δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας για τον κάθε πελάτη, που ενδιαφέρεται για τη μάρκα ΤΟΥΟΤΑ.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Toyota Ichiban 04Ελλάς, κ. Αριστείδης Αραβανής, με αφορμή τη διάκριση “Ιchiban 2018”, της ελληνικής επιχείρησης της Τoyota Γιαννίτσας, τόνισε χαρακτηριστικά: «…όπως κάθε χρόνο, μέσα απ’ αυτήν την εκδήλωση επιβραβεύεται, η προτεραιότητα που έχει η μάρκα, να παραμείνει στην Νο1 θέση στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Αυτός ο στόχος αποτελεί αδιαμφισβήτητο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Τα άριστα τεχνολογικά προϊόντα που διαθέτει η μάρκα, καθώς και οι καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της ΤΟΥΟΤΑ, μας έχουν καθιερώσει τις τελευταίες δεκαετίες, ως την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, όχι μόνο στον τομέα των πωλήσεων, αλλά και στην άριστη εξυπηρέτηση Toyota Ichiban 07του κάθε ενός από τους πελάτες μας, ξεχωριστά.
Θα ήθελα να εκφράσω τα ‘θερμά μου συγχαρητήρια’ στην επιχείρηση Toyota Γιαννίτσας, που για τη φετινή χρονιά, κατέκτησε το τιμητικό βραβείο Toyota Ichiban 2018»

Κάθε χρόνο, πάνω από 2.500 Ευρωπαίοι Έμποροι διεκδικούν τον τίτλο, να γίνουν ένας από τους 45 νικητές Ichiban, επιδεικνύοντας την πλήρη αφοσίωσή τους σε μία φιλοσοφία ‘Customer First’,την οποία εφαρμόζουν σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε δραστηριότητα του που αφορά τον κάθε πελάτη, ξεχωριστά.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.