spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣAsk Ford - Το νέο εργαλείο αναζήτησης

Ask Ford – Το νέο εργαλείο αναζήτησης

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Ask Ford είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα www.ford.gr

Ask Ford 01Το “ASK FORD” (Ρωτήστε τη Ford) είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις για το όχημά σας, θέματα που σας ενδιαφέρουν ή γενικότερα για τις υπηρεσίες της Ford. Δεν πρόκειται απλά για μία υπηρεσία αυτόματης εξυπηρέτησης, αφού παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις μέσα από διάφορες βάσεις δεδομένων και αρχείων, εγχειρίδια οδηγιών χρήσης και βίντεο οδηγιών (How-to videos). Το έξυπνο αυτό σύστημα είναι μάλιστα ικανό να σας καθοδηγεί σε ιστοσελίδες ή πληροφορίες εμπόρων για να βρείτε την κατάλληλη απάντηση.

Στόχος του “ ASK FORD” είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της σχέσης τους με την Ask Ford 03Ford και για τον λόγο αυτό, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας www.ford.gr και πιο συγκεκριμένα μέσα από το εικονίδιο “ASK FORD”, το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά της σελίδας αυτής.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να παρέχουμε μία τέτοια υπηρεσία στους πελάτες μας, αλλά και σε όσους έχουν να ρωτήσουν κάτι σχετικό με τη Ford”, δήλωσε ο Βασίλης Παπαναστασίου Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών μετά την Πώληση της Ford Ελλάς. “Κύριο χαρακτηριστικό της νέας μας υπηρεσίας είναι η ταχύτητα απόκρισης. Αφού υποβληθεί Ask Ford 05ένα ερώτημα, ένας «Εικονικός Σύμβουλος» θα το διαχειριστεί άμεσα. Η καλύτερη δυνατή απάντηση θα δοθεί μέσα από πολλαπλές πηγές δεδομένων χωρίς να χρειάζεται να σπαταληθεί χρόνος σε άλλες χρονοβόρες διαδικασίες, όπως τηλεφωνήματα, ή αποστολή email. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούμε να παρέχουμε και αυτές τις επιλογές στους πελάτες μας”.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς το “ASK FORD”, και μάλιστα να ενημερώσετε τη Ford για την εμπειρία σας, αφού η υπηρεσία διαθέτει τη δυνατότητα αξιολόγησής της μέσω του σχετικού πεδίου στο κάτω μέρος κάθε απάντησης. Με τον τρόπο αυτό, η υπηρεσία βελτιώνεται σε συνεχή βάση.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO